Ο Σαββίδης "τέλειωσε" του Μολέδο και υπήρχε λόγος

Πριν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από το χειροπιαστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την απόσυρσή του. Ο Αντώνης Τσακαλέας εξηγεί τι μεσολάβησε και πως το σίριαλ με τα πολλά επεισόδια είχε άδοξο φινάλε.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μολέδο ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Για σχεδόν δυο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό και τον Ροντρίγκο Μολέδο για το ενδεχόμενο μιας πρωτόγνωρης στα ιστορικά μεταγραφής. Ο "Δικέφαλος του βορρά" εισέπραξε αρκετές φορές το "ναι" που πάντα συνοδευόταν με ένα "αλλά". Έδωσε χρόνο σε όλες τις πλευρές, είδε... κι απόειδε όμως, με αποτέλεσμα ο Ιβάν Σαββίδης να δώσει εντολή για λήξη των διαπραγματεύσεων.

Οι πιθανότητες να αποτελεί η απόσυρση κίνηση τακτικής μοιάζουν, στην παρούσα φάση, ελάχιστες.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να συνδέσει όλα τα κομμάτια του παζλ. Ασχολήθηκε με τον ποδοσφαιριστή, την Ιντερνασιονάλ, τους ποδοσφαιριστές που θα παραχωρούσε με τη μορφή δανεισμού, και τους δυο... Παναθηναϊκούς, αυτόν του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και αυτόν του Γιάννη Αλαφούζου. Κάθε φορά που έπαιρνε θετική απάντηση από μια πλευρά, έκανε "νερά" η άλλη.

Το συγκεκριμένο deal ήταν μάλλον αναμενόμενο πως θα είχε τέτοιες "στροφές". Φαίνεται όμως πως έφτασε η στιγμή που οι "ασπρόμαυροι" θα πουν "ως εδώ" και σε αυτό τους οδήγησε περισσότερο ο Μολέδο, που "πάρα πέντε" τούς έλεγε "έρχομαι" και "και πέντε" ζητούσε "να απαντήσω οριστικά αύριο".

ΤΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ

Στην όλη υπόθεση, λάθη έγιναν και από την πλευρά του ΠΑΟΚ, κυρίως στην εκκίνηση των διαπραγματεύσεων, στις οποίες οι Θεσσαλονικείς μπήκαν κάπως... ανώμαλα και τελικά δεν μπόρεσαν να ισιώσουν την κατάσταση.

Οι πιθανότητες επιστροφής του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Μολέδο είναι ελάχιστες, καθώς η απόφαση των "ασπρόμαυρων" είναι η αναθέρμανση των υπόλοιπων επιλογών που υπήρχαν για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας μετά την αποχώρηση του Σαμπράνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK