Ο Σαββίδης βάζει μπροστά τη νέα Τούμπα και ο ΠΑΟΚ αλλάζει έδρα

Το ταξίδι του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα συνδυάζεται με την επίσπευση των διαδικασιών για την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του ΠΑΟΚ σ' ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Οι κινήσεις και η μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο.

Ο Σαββίδης βάζει μπροστά τη νέα Τούμπα και ο ΠΑΟΚ αλλάζει έδρα

Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη έφερε και την πρώτη σύσκεψη παρουσία των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το "παρών" έδωσαν οι κ.κ. Γκαγκάτση, Γκοντσαρόβα, Παπαδόπουλος, Λουτσέσκου, Μίχελ, Κωνσταντινίδης, Φωτιάδης και Κυριάκος, με τον Ιβάν Σαββίδη ν' ακούει από τους συνεργάτες του και τους επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος τα όσα έχουν συμβεί το τελευταία διάστημα. Παράλληλα, γνωστοποίησε τις προθέσεις του για τη νέα Τούμπα.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν για ακόμα μια φορά ενωτικός, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη να ενσκήψουν άπαντες κοντά στην ομάδα για να πετύχει αυτά που μπορεί με βάση τις δυνατότητές της. Αυτό που έθεσε ως στόχο ο Σαββίδης είναι η βελτίωση της εικόνα της ομάδας, κάτι που άπαντες επιθυμούν.

Ένα από τα θέματα που απασχολεί τον Ιβάν Σαββίδη, και φάνηκε απ' όσα ειπώθηκαν στην γενική συνέλευση της περασμένης Τρίτης, αφορά το νέο γήπεδο της Τούμπας.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΑΣ, παρουσία και του Δημ. Παπαδόπουλου, καταγράφηκε η κοινή θέληση προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι πρώτες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Από την Δευτέρα οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται ν' αρχίσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν τις εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας, και παράλληλα αυτές που θα αφορούν την μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο για την σεζόν 2018-19.

News 24/7

24MEDIA NETWORK