Ο σούπερ... Μυστακίδης του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Μυστακίδης έκανε στις αρχές Φεβρουαρίου… ρεκόρ καριέρας όσον αφορά τα γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου του βορρά. Διαβάστε τα στατιστικά του. Με οπαδούς ο ΠΑΟΚ την Κυριακή.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
mistakidis EUROKINISSI SPORTS

Ο 23άχρονος Κατερινιώτης επιθετικός έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Βέροια, γκολ που ήταν το έκτο του φετινό, σε 23 συμμετοχές.

Φέτος, έχει γράψε 23 συμμετοχές ( δώδεκα για το πρωτάθλημα, έξι για το κύπελλο, τρεις στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και δυο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ), με έξι γκολ ( τρία στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο) και δυο ασίστ ( στο κύπελλο), σε σύνολο 1254 λεπτών συμμετοχής.

Πέρυσι, ο “Μύστα” όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του είχε γράψει 31 συμμετοχές ( 16 στο πρωτάθλημα, έξι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, δυο στη φάση των ομίλων, πέντε στο κύπελλο Ελλάδος και δυο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος) και είχε σημειώσει πέντε τέρματα ( τρία στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο και ένα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος) και έξι ασίστ (τρεις στο πρωτάθλημα, δυο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και μια στη φάση των ομίλων) σε σύνολο 1441 λεπτών συμμετοχής.

Με οπαδούς ο ΠΑΟΚ την Κυριακή, παρά την υπουργική απόφαση

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρα είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία είχε μπει “μπλόκο” στη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (12/2, 17:15) με αντίπαλο την τοπική ομάδα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων που αντιστοιχούν στους φίλους του Δικεφάλου του βορρά, στο πέταλο του γηπέδου και στη θύρα Γ1, όπου ακριβώς φιλοξενήθηκαν οι ασπρόμαυροι στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 (πέταλο) και 25 Ευρώ(Θύρα Γ1) και η προπώλησή τους ξεκίνησε από το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η κλάση του Πρίγιοβιτς έδωσε τεράστια νίκη στον ΠΑΟΚ
Το ξεχωριστό μήνυμα του Μυστακίδη
Στο νοσοκομείο άτυχος φίλαθλος του ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK