Ο Σρνα έκανε την Νερέτβα Μέτκοβιτς... ΠΑΟΚ σε μία ημέρα!

Ο Σαββίδης υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" τον Κροάτη βετεράνο, Ντάριο Σρνα κι άμεσα σχεδόν τ' όνομά του συνδέθηκε με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Τι δήλωνε μόλις χθες ο 36χρονος για την ομάδα που θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του φεύγοντας από τη Σαχτάρ.

Ο Σρνα έκανε την Νερέτβα Μέτκοβιτς... ΠΑΟΚ σε μία ημέρα!

Η δεκαεπτάμηνη τιμωρία του Ντάριο Σρνα λόγω ντόπινγκ λήγει στις 22 Αυγούστου και ο Κροάτης θέλει να κλείσει την καριέρα του εντός των τεσσάρων γραμμών:

" Μου αξίζει να τελειώσω την καριέρα μου στο γήπεδο. Να τιμήσω την οικογένειά μου και τους οπαδούς, παίζοντας ποδόσφαιρο για έναν ακόμη χρόνο. Δεν θα είμαι στην Σαχτάρ, σίγουρα πάντως θα παίξω κάπου αλλού γιατί το θέλω."

Αυτά δήλωνε στις 22/5 στο " Sportske Novosti" o 36χρονος Κροάτης όσον αφορά το τέλος της καριέρας του που θα τον βρει μακριά από την αγαπημένη του Σαχτάρ.

Πουθενά, όμως, στην συνέντευξή του δεν αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και σήμερα ο Γιώργος Σαββίδης (μαζί με τον Μίχελ αναφέρουν δημοσίευματα) τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" με τα δημοσιεύματα να μην αποκλείουν ότι ο Σλοβάκος προορίζει τον βετεράνο για καλοκαιρινή μεταγραφή των "ασπρόμαυρων".

Μάλιστα, ο Κροάτης στις δηλώσεις του ήταν τόσο... πορωμένος να πατήσει στο γήπεδο που δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να κάνει το come back του στην Νερέτβα Μέτκοβιτς, ομάδα που εδρεύει στην πόλη που γεννήθηκε!

" Θέλω να επιστρέψω κι έχω πολλές επιλογές. Δεν χρειάζεται να είναι κάποια μεγάλη ομάδα, αρκεί να παίξω ποδόσφαιρο για μένα μία ακόμη σεζόν. Θα το κάνω ακόμη και για την Νερέτβα Μέτκοβιτς".

Βλέποντας πίσω από τις λέξεις στη συνέντευξη του Σρνα, θα πρέπει να έχει συμβεί τεράστια ανατροπή εντός 24 ωρών για να γίνει η ομάδα του Μέτκοβιτς με το γήπεδο των 2.000 θέσεων... ΠΑΟΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK