Ο Τούντορ συμφώνησε με ΠΑΟΚ και περιμένει

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί το σήριαλ της πρόσληψης νέου προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ο Ίγκορ Τούντορ έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ελληνικής ομάδας και πλέον περιμένει να ειδοποιηθεί για την απόφασή της.

Ο Τούντορ συμφώνησε με ΠΑΟΚ και περιμένει
Τούντορ ΠΑΟΚ

Την περασμένη Πέμπτη ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, ταξίδεψε στην Ελλάδα με τον ατζέντη του Ιγκόρ Τούντορ και όχι με τον ίδιο τον 37χρονο Κροάτη προπονητή. Αφού συζητήσαν επί ώρες παρόντος του προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη, ουσιαστικά συμφώνησαν σε κάθε σημείο.

Ακόμη ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι του συμβολαίου, όπως η διάρκεια και το οικονομικό σκέλος, εφόσον τελικά προκριθεί η συγκεκριμένη περίπτωση

Ταυτόχρονα βέβαια φαίνεται ότι έχουν διευθετηθεί και ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον προπονητή, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι μικρό. Υπάρχει π.χ. το ενδεχόμενο να διατηρηθεί ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Μούσιαρης και ο Τούντορ, αν έρθει, να φέρει δικό του γυμναστή και βοηθό.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να αποκλείονται και επαφές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι από Δευτέρα ο Άρνεσεν και ο ατζέντης του Τούντορ, ίσως και ο ίδιος ο Κροάτης, να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ στραφεί σε άλλη λύση μέσα από τη λίστα του Δανού τεχνικού διευθυντή του. Πάντως, με τον Τούντορ ουσιαστικά έχει επέλθει συμφωνία σε όλους τους τομείς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK