Ο Τσίμιροτ αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει ο ΠΑΟΚ

Λίγο πριν από τη λήξη της μεταγραφική περιόδου, ο Γκόικο Τσίμιροτ αποκάλυψε πως υπάρχουν ομάδες, οι οποίες έχουν κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του!

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Δυο 24ωρα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Γκόικο Τσίμιροτ, από τη Βοσνία όπου και βρίσκεται, δε νιώθει καμία σιγουριά πως θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ από την Παρασκευή και μετά, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον ομάδων, οι οποίες έχουν αποτανθεί στους κυπελλούχους Ελλάδος: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ, επειδή ο σύλλογος έχει πολλές σοβαρές προσφορές για μένα εδώ και κάποιες μέρες.

Αυτές τις μέρες υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον μου, αλλά είμαι ακόμα μέλος της ομάδας. Έμειναν λίγες μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά άμεσα θα ξέρω αν θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα ή κάπου αλλού» ανέφερε ο 24χρονος μέσος και το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ θέλει να τον παραχωρήσει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του, που αφορούν την ύπαρξη προτάσεων.

Η ουσία είναι πως ο Τσίμιροτ επιβεβαίωσε πως ο καπνός των προηγούμενων ημερών, που ήθελε τον ΠΑΟΚ να αναζητά ομάδα που θα δώσει ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 Ευρώ, έχει και φωτιά. Είναι δύσκολο ο Δικέφαλος να βρει τα χρήματα που αναζητά για τον Βόσνιο, με τις ισορροπίες να είναι λεπτές και τα χρονικά περιθώρια στενά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK