Ο Βιεϊρίνια περιμένει στη Θεσσαλονίκη...

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Βόλφσμπουργκ, ο Βιεϊρίνια επέστρεψε στη "βάση" του, που είναι η Θεσσαλονίκη, καθώς στη νύφη του Θερμαϊκού ο Πορτογάλος βρήκε νύφη και έχει ρίξει άγκυρα. Ο Βιεϊρίνια, σε συνέντευξη που παραχώρησε, δεν άλλαξε ούτε κόμμα από αυτά που είχε πει την τελευταία φορά που ρωτήθηκε για τον ΠΑΟΚ.

Ο Βιεϊρίνια περιμένει στη Θεσσαλονίκη...
Φριτς-Βιεϊρίνια-Βέρντερ-Βόλφσμπουργκ

Ξηγημένος και ξεκάθαρος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Τι έχει, ουσιαστικά, πει; "Εγώ θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, αλλά από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάει να με ζητήσει από την ομάδα" και δεν έχει άδικο.

Αυτό που φαίνεται πως έχει αλλάξει σε σχέση με τον Ιανουάριο είναι πως Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιώργος Σαββίδης έχουν αφήσει πίσω τους την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, και έγινε γνωστή μέσω Instagram, όταν ο Γ. Σαββίδης είχε αναφέρει πως "ο Βιεϊρίνια δεν θέλει να γυρίσει".Ο Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο "μεταγραφή αεροδρομίου". Είναι "μεταγραφή κόσμου". Οι ΠΑΟΚτσήδες τον θεωρούν "δικό τους παιδί" ειδικά από τη στιγμή που έφυγε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τόσο τότε που έφυγε, όσο και μέχρι τώρα, έχουν συμβεί αρκετά ανάμεσα στον Βιεϊρίνια και τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό μπορούν να... ξεχαστούν.

Ο Βιεϊρίνια, λοιπόν, θέλει, αυτό είναι δεδομένο. Με τον ΠΑΟΚ δέθηκε, στην Θεσσαλονίκη θέλει να ζήσει, άρχιζε να κουράζεται να είναι μακριά από τη κόρη του. Το θέμα είναι το τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Το πώς τον αξιολογεί, το τι χρήματα είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για τον συγκεκριμένο παίκτη. Όταν, τον περασμένο Ιανουάριο, το όνομα του Βιεϊρίνια έκανε το (δεδομένο από τότε που έφυγε) πέρασμά του από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, εδώ στο Contra είχαμε καταγράψει τα γεγονότα. Από τότε, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι θέλει να δηλώσει ότι πάει για τίτλο ρίχνοντας λεφτά για μεταγραφές.

Τον Ιανουάριο, ο Βιεϊρίνια δεν είχε γυρίσει τον ΠΑΟΚ, αλλά ο... κουμπαράς έσπασε για Πριγιοβιτς και Πέντρο Ενρίκε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK