Ο Βλάνταν περιμένει να δει τον Τζάλμα!

Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει επενδύσει πολλά πάνω στον προικισμένο μεσοεπιθετικό από την Ανγκόλα που ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Άμστερνταμ, αλλά έχει μείνει στο... ορεκτικό. Γιατί θεωρεί καθοριστική την απόδοση του στα ματς που έρχονται και ποιον έχει έτοιμο για αντικαταστάτη: ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αντώνης Τσακαλέας

Ο Βλάνταν περιμένει να δει τον Τζάλμα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει επενδύσει πολλά πάνω στον προικισμένο μεσοεπιθετικό από την Ανγκόλα που ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Άμστερνταμ, αλλά έχει μείνει στο ορεκτικό. Γιατί ο Ίβιτς θεωρεί καθοριστική την απόδοση του, στα ματς που έρχονται και ποιον έχει έτοιμο αν ο Τζάλμα συνεχίσει τις χαμηλές πτήσεις.

Αν υπάρχει ένας παίκτης από τον οποίο ο Βλάνταν Ίβιτς περιμένει πολλά περισσότερα από όσα έχει κάνει στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζάλμα Κάμπος. Ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να βοηθήσει τον Ανγκολέζο να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία που έχει δει σε εκείνον και τον έκαναν να τον φέρει στην Τούμπα το καλοκαίρι.

Η μεταγραφή Τζάλμα δεν ήταν μια απλή μεταγραφή. Και αυτό διότι πρόκειται για μια από τις πρώτες κινήσεις του Ίβιτς, για τον οποίο έγινε αρκετή προεργασία, τόσο σε επίπεδο ανάλυσης των αγωνιστικών του στοιχείων όσο και σε επίπεδο προσέγγισης στον παίκτη. Το ζητούμενο για τον Ίβιτς δεν ήταν απλά να τον φέρει στη Τούμπα, αλλά να το πετύχει έγκαιρα. Ο 39χρονος τεχνικός γνώριζε εξ' αρχής πως θα πορευτεί χωρίς τους Μακ και Κάτσε, και πρώτο του μέλημα ήταν να καλύψει αυτές τις δυο θέσεις, με φόντο τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τζάλμα Κάμπος πήρε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια σε επίπεδο ετήσιων αποδοχών τη φετινή σεζόν και η πρώτη εικόνα που είχαν όλοι ήταν το εξαιρετικής δυσκολίας, ομορφιάς και εκτέλεσης γκολ του στο "Άμστερνταμ Αρένα", που είχε δώσει ελπίδες πρόκρισης στους "ασπρόμαυρους". Αυτή τελικά δεν ήρθε, όπως δεν έχει έρθει μέχρι τώρα και η ανάλογη συνέχεια από τον Ανγκολέζο ακραίο.

MΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ...

Ο Τζάλμα Μπάουμ Μανουέλ Αμπέλ Κάμπος όπως είναι το πλήρες του όνομα, μετρά συνολικά 815 λεπτά στις δέκα συμμετοχές που έχει μέχρι στιγμής καταγράψει με την φανέλα του ΠΑΟΚ, όμως μετά το γκολ του στη πρώτη του εμφάνιση, έχει κινηθεί σε ρηχά νερά.

Από την πρώτη στιγμή, το προπονητικό τιμ είναι δίπλα του, σε μια προσπάθεια να τον εμψυχώσει, ενώ έχουν γίνει και αρκετές συζητήσεις αγωνιστικού περιεχομένου, έτσι ώστε να γίνει λειτουργική η πλευρά στην οποία αγωνίζεται ο Τζάλμα. Οι απαιτήσεις που υπάρχουν από εκείνον είναι μεγάλες, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιάννης Μυστακίδης δείχνει διατεθειμένος να παλέψει προκειμένου να εκμεταλλευτεί όποια ευκαιρία του δοθεί. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι αυτός στον οποίο ποντάρουν οι ασπρόμαυροι, έτσι ώστε να βγουν κερδισμένοι από την όλη διαδικασία.

Για τον Ανγκολέζο εξτρέμ ισχύει ό,τι και για όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ το προσεχές διάστημα. Τα επόμενα παιχνίδια είναι όλα... ένα και ένα. "Μust win" ματς με τον Ηρακλή στη Τούμπα, παιχνίδι - μισή πρόκριση στο Μπακού με την Καραμπάκ, ντέρμπι με τα όλα του στο "Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό, αποφυγή περιπετειών στο Κύπελλο με την Λάρισα και αμέσως μετά ντέρμπι Δικεφάλων στη Τούμπα. Και στα παιχνίδια με μεγάλες απαιτήσεις, εκείνοι που καλούνται να... σύρουν πρώτοι το χορό είναι τα μεγάλα συμβόλαια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK