Οι "εκλεκτοί" του Τούντορ για το ντέρμπι με Ηρακλή

Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο

Οι "εκλεκτοί" του Τούντορ για το ντέρμπι με Ηρακλή
Τούντορ ΠΑΟΚ

Χρονικής διάρκειας μιας ώρας ήταν η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του γι' άλλη μια φορά έδωσαν έμφαση στην τακτική και στο συνολικό τρόπο λειτουργίας στον αγωνιστικό χώρο. Στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος της προπόνησης, οι παίκτες του Δικεφάλου εξασκήθηκαν στις στημένες φάσεις τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Όσον αφορά τους τραυματίες, οι Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Γκόικο Τσίμιροτ πρόγραμμα επανένταξης και οι Κυριάκος Σαββίδης, Γιάννης Μυστακίδης έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Ηρακλή και είναι οι Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Λέοβατς, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Γκολάσα, Πέλκας, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ και Μακ.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Ιγκόρ Τούντορ φαίνεται κατασταλαγμένος σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς. Το πιθανό σχήμα που προκύπτει από τις δοκιμές που έκανε ο Κροάτης στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών έχει ως εξής:

Ο Όλσεν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλας, Βίτορ και Κόστα στην άμυνα, Κάτσε, Τζιόλης και Πέλκας στη μεσαία γραμμή, Ροντρίγκες δεξιά και Λέοβατς που επιστρέφει αριστερά, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μακ με τον Μπερμπάτοφ. Βέβαια, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Σάμπο στο χώρο του κέντρου.

Ο κόουτς του "Δικεφάλου" ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να επιβάλουν το ρυθμό του αγώνα, ποντάροντας αρκετά στην ταχύτητα της ομάδας του και στημένες φάσεις πάνω στις οποίες δούλεψε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK