Οι κινήσεις του Σαββίδη μετά τα χρέη

Πως έχει σχεδιάσει την επόμενη μέρα της εξόφλησης των οφειλών προς το Δημόσιο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι κινήσεις του Σαββίδη μετά τα χρέη
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης προγραμματίζει ήδη την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ μετά την εξόφληση των χρεών προς το Δημόσιο, αφού ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου σκοπεύει να προχωρήσει σε κινήσεις που θα θέσουν νέα δεδομένα στην ποδοσφαιρική ομάδα και όχι μόνο.

Κατ' αρχήν η απαλλαγή από το βραχνά των χρεών αφαιρεί το τελευταίο εμπόδιο για την συμμετοχή του πρωτότοκου γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου στην διοίκηση της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα είναι το μόνο νέο πρόσωπο, καθώς ο μεγαλομέτοχος έχει ήδη κάνει προεργασία και για άλλα, "φρέσκα" στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ.

Σχεδιάζει, ακόμη, να αυξήσει το το μπάτζετ της νέας σεζόν, αφού έχει εκμυστηρευθεί την πρόθεση του να ρίξει περισσότερο χρήμα και να δώσει περισσότερα "όπλα" στον νέο τεχνικό διευθυντή που θα επιλεγεί, ώστε να χτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Τέλος, στα πλάνα του είναι το μπάσιμο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι. Η εξέλιξη με τα χρέη κάνει αυτόν τον προγραμματισμό ακόμη πιο εφικτό. Ήδη στο περιβάλλον του, ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναφέρει την πρόθεσή του να μπει μπροστάρης στην ΚΑΕ μετά το τέλος της περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK