Οι παίκτες που δεν... πιστεύει ο Τούντορ

Παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και τα αρκετά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, ο Ιγκόρ Τούντορ δεν έχει δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που ίσως και να τις άξιζαν.

Οι παίκτες που δεν... πιστεύει ο Τούντορ
Τούντορ ΠΑΟΚ μπάσκετ

Ο Ιγκόρ Τούντορ φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει με ποιους ποδοσφαιριστές επιθυμεί να πορευτεί κατά τη διάρκεια της σεζόν από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, ενώ δείχνει να μην εμπιστεύεται ορισμένους, καθώς δεν τους δίνει τις ευκαιρίες που τους αναλογούν.

Παρά το γεγονός πως το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα βαρύ και γεμάτο κρίσιμους αγώνες και κάποιοι παίκτες δείχνουν να χρειάζονται ανάσες ή πιθανώς και ψυχολογική ξεκούραση, ο Τούντορ δεν προβαίνει σε αλλαγές ώστε να δοκιμάσει πρόσωπα που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Επίσης, παρά το ότι η ομάδα του δέχεται με μεγάλη ευκολία γκολ σε κάθε αγώνα, δεν αντικαθιστά κανέναν από τους αμυντικούς του, ούτε τον τερματοφύλακα Ρόμπιν Όλσεν, εξακολουθώντας να τους δίνει "ψήφο εμπιστοσύνης".

Παρατηρώντας λοιπόν το ρόστερ του "Δικεφάλου", γίνεται αμέσως αντιληπτό πως ορισμένοι παίκτες μοιάζουν να είναι... ξεχασμένη από τον Κροάτη τεχνικό. Ο λόγος τους Παναγιώτη Γλύκο, Στέλιο Μαλεζά, Νίκο Κοροβέση, Γιάννη Σκόνδρα και Χάρη Χαρίση.

Όσον αφορά τον Γλύκο, χρησιμοποιήθηκε σε ένα ματς, εκείνο με την Μπρόντμπι στη Δανία και από τότε παραμένει στον πάγκο παρά τις διαδοχικές γκάφες του Όλσεν που στοιχίζουν βαθμούς στον ΠΑΟΚ.

Τον Στέλιο Μαλεζά τον είδαμε να αγωνίζεται βασικός κόντρα στην Μπρόντμπι στην Τούμπα τον Αύγουστο και έκτοτε έπαιξε μόλις για λίγα λεπτά ως αλλαγή απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Σχετικά με τον Κοροβέση, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στην Σλοβακία, στον αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα δίνοντας και την ασίστ στο γκολ του ΠΑΟΚ (1-1), όμως από τότε παραμένει κι αυτός... ξεχασμένος.

Ο Σκόνδρας έχει να πάρει χρόνο συμμετοχής επίσης από εκείνο το παιχνίδι, όταν είχε αποβληθεί κιόλας μάλιστα. Ο Τούντορ δεν τον εμπιστεύεται και δεν του έχει δώσει ευκαιρίες παρότι η άμυνα παρουσιάζει αστάθεια σε πολλές αναμετρήσεις. Πράγμα που ισχύει και για τον Μαλεζά.

Τέλος, ο Χάρης Χαρίσης έχει φορέσει τα ασπρόμαυρα σε επίσημο ματς μόνο για λίγα λεπτά ως αλλαγή κόντρα στην Ντόρτμουντ. Είχε βέβαια τραυματισμό όμως από τότε που επέστρεψε δεν έχει πάρει κάποια ευκαιρία.

Στη συγκεκριμένα λίστα παικτών δεν αναφέρονται ονόματα ορισμένων που είτε αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ, είτε είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζονται και δεν παίζουν για συγκεκριμένους λόγους.

Βέβαια, όσο κι αν δημιουργείται εύλογα η απορία για ποιους λόγους ο Τούντορ δεν εμπιστεύεται και δεν προτιμά να δώσει ευκαιρίες στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξέρει κάτι περισσότερο διότι βλέπει καθημερινά τους παίκτες του στις προπονήσεις. Οι επιλογές του άλλωστε κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί κλείνοντας πως ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα πως θα πορευτεί με 14-15 παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό του συνόλου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK