Οι τελευταίες εκκρεμότητες για την υπαγωγή του ΠΑΟΚ στη ρύθμιση χρεών

Τι περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να κάνουν χρήση του νόμου που αφορά τα χρέη προς το Δημόσιο.

-   / 30  SUPERLEAGUE
- / 30 SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με φόντο την υπαγωγή στη ρύθμιση των χρεών που θα δώσει την ευκαιρία στον Ιβάν Σαββίδη ν' απαλλαγεί από τον εν λόγω βραχνά και ο "Δικέφαλος" να προχωρήσει αυτάρκης στην συνέχεια.

Την Τρίτη θα υπάρξει νέα συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με την Εφορία, προκειμένου να ξεκαθαριστούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες πριν γίνει χρήση του νέου νόμου για τις οφειλές προς το Δημόσιο.

Η μία εκκρεμότητα αφορά το ποσό από τις υπόλοιπες οφειλές της (της περιόδου Μπατατούδη που έχει ρυθμίσει με το νόμο Ορφανού και της περιόδου Ζαγοράκη) θα πληρώσει εφάπαξ για να γλιτώσει κάποια επιπλέον χρήματα και η δεύτερη να καθοριστούν, με νέα υπουργική απόφαση, κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Εάν η Εφορία δώσει το "ok", η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει άμεσα την αίτηση για υπαγωγή στη νέα ρύθμιση, αφού μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς των χρημάτων. Αν όχι, θα την κάνει την Δευτέρα, για να μην υπάρξει κανένα μπέρδεμα με την αργία της Πρωτομαγιάς, αφού, θυμίζουμε, ότι ο νόμος δίνει ένα τριήμερο από την κατάθεση της αίτησης μέχρι την εξόφληση της οφειλής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK