Οι τέσσερις πρωτιές του Τζιόλη...

Διαβάστε σε ποιες τέσσερις κατηγορίες στατιστικής ξεχωρίζει ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όσον αφορά τα ματς του πρωταθλήματος.

Οι τέσσερις πρωτιές του Τζιόλη...
INTIME SPORTS

Ο Ιγκορ Τούντορ μέχρι στιγμής δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Αλέξανδρο Τζιόλη... Ο τελευταίος την τρέχουσα σεζόν έχει παίξει συνολικά σε 14 ματς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έχει τα περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του μαζί με τους Μακ και Κόστα (έχουν αγωνιστεί κι αυτοί σε 14 ματς). Οσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έχει τέσσερις πρωτιές ανάμεσα στους παίκτες του "Δικεφάλου".

Ποιες είναι αυτές; Ας δούμε... Ο Τζιόλης είναι πρώτος στις μεταβιβάσεις με 104 σε έξι ματς της Σούπερ Λιγκ, ο Μιγκέλ Βίτορ είναι δεύτερος και έχει 84 σε έξι αγώνες ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι τρίτος έχοντας 83 σε πέντε παιχνίδια. Πρωτιά και στα κλεψίματα για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή... Εχει συνολικά 31 σε έξι αγώνες, ο Κόστα είναι δεύτερος με 20 σε έξι παιχνίδια και ο Βίτορ τρίτος με 17 σε έξι ματς.

Ο Τζιόλης είναι πρώτος στον ΠΑΟΚ και στα λεπτά συμμετοχής καθώς έχει 566 λεπτά σε έξι ματς, όσα έχουν πάντως και οι Ολσεν, Κόστα. Τέλος μια άλλη πρωτιά που έχει ο Ελληνας ποδοσφαιριστής είναι αυτή της... ευστοχίας στο γκολ (αν και ο Τζιόλης δεν είναι ο παίκτης που συχνά βοηθά στο σκοράρισμα) καθώς έχει ένα τέρμα ανά τρεις τελικές προσπάθειες. Ακολουθούν ο Στέφανος Αθανασιάδης που έχει ένα γκολ ανά 3,5 τελικές προσπάθειες και ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ που έχει ένα τέρμα ανά πέντε τελικές προσπάθειες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK