Οι τρεις σεζόν και ο... μονίμως βασικός Βίτορ

Σε όσα ματς του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ο Μιγκέλ Βίτορ ήταν πάντα βασικός, ποτέ δεν έχει "μπει" σε παιχνίδι ως αλλαγή και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν ο υπ' αριθμόν 93 που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα του "Δικεφάλου".

Οι τρεις σεζόν και ο... μονίμως βασικός Βίτορ
Βίτορ-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

O Mιγκέλ Βίτορ ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό καθώς ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 3-0 και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις ώστε ο "Δικέφαλος" να "αγκαλιάσει" το θετικό αποτέλεσμα πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Αυτό το τέρμα του Πορτογάλου ήταν το δέκατο που πετυχαίνει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο διάστημα που ανήκει στους "ασπρόμαυρους". Έξι γκολ πέτυχε τη σεζόν 2013-14, δύο την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και δύο την τρέχουσα (2015-16).

Όσον αφορά στις συμμετοχές του Βίτορ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον "Δικέφαλο", ο αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ο υπ' αριθμόν 93 που ο 26χρονος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Πορτογάλος τις τρεις τελευταίες σεζόν (όσες ανήκει δηλαδή στους "ασπρόμαυρους") ποτέ δεν έχει μπει αλλαγή σε παιχνίδι και όποτε αγωνίστηκε, ήταν... ενδεκαδάτος. Από αυτά τα 93 ματς, τα 65 ήταν για το πρωτάθλημα, τα έξι για το Κύπελλο, τα τέσσερα για τα προκριματικά του Champions League και τα 18 για το Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK