Όλα έτσι τα τρώει

Πέντε γκολ με πανομοιότυπο τρόπο έχει δεχθεί φέτος ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό (VIDEOS).

Όλα έτσι τα τρώει

Ο ΠΑΟΚ δέχεται φέτος από τον Παναθηναϊκό συνεχώς γκολ μετά από σέντρες (είτε από στημένα, είτε χωρίς) στο κέντρο της άμυνας. Σε τέσσερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων την φετινή σεζόν ο "Δικέφαλος" έχει πληγωθεί πέντε φορές από τους "πράσινους" με φάσεις καρμπόν. Ξεκινάμε με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τούμπα, όπου ο Μπεργκ σκόραρε αφύλακτος με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Η συνέχεια δόθηκε στην Λεωφόρο στον αγώνα του δευτέρου γύρου, όπου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νάνο ο Τριανταφυλλόπουλος άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά.

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα αφού στον τελικό Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός χτύπησε τον ΠΑΟΚ δύο φορές με ανάλογο τρόπο και στις δύο περιπτώσεις μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάνο. Στο πρώτο γκολ ο Μπεργκ με διπλή προσπάθεια στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ σκόραρε και έβαλε τους "πράσινους" μπροστά στο σκορ και στο 3-0 ο Καρέλης πήδηξε χωρίς αντίπαλο και παραβίασε την εστία του Γλύκου με κεφαλιά.

Κι, όμως, υπάρχει και συνέχεια, αφού στο χθεσινό (4/5) ματς ο Χουχούμης... ντύθηκε Νάνο, με εκτέλεση φάουλ έφερε την μπάλα στα καρέ του ΠΑΟΚ και μετά από φάση διαρκείας ο Πέτριτς σούταρε και έγραψε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μπορεί να έκανε λόγο μετά το παιχνίδι και για τύχη του Παναθηναϊκού, όμως, όταν κάτι συμβαίνει κατ' επανάληψη πάνω απ' όλα είναι θέμα ικανότητας του αντιπάλου και αδυναμίας του ΠΑΟΚ να το αντιμετωπίσει.

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

Οι μπουνιές του Ινσαουράλδε (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK