Όλσεν: "Επέλεξα ΠΑΟΚ με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια"

Για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο και τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την "ασπρόμαυρη" φανέλα μίλησε ο Ρόμπιν Όλσεν.

Όλσεν: "Επέλεξα ΠΑΟΚ με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια"

Η επιλογή που έκανε να έρθει στον ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια με Λοκομοτίβα και Σπάρτακ ήταν τα θέματα που σχολίασε ο Ρόμπιν Όλσεν στη συνέντευξή του στη "Real News". Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το εντυπωσιακό 6-0 επί της Λοκομοτίβα: "Συζητήσαμε με τον προπονητή μας για το παιχνίδι και συμφωνήσαμε ότι το σημαντικό ήταν να αμυνθούμε σωστά. Είπαμε πως αν κρατήσουμε το "μηδέν" πίσω, θα είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και αυτό έγινε και μάλιστα έξι φορές. Ήταν εκπληκτικό να παίζω στο νέο μου ποδοσφαιρικό σπίτι με τους οπαδούς στο πλευρό μου και ένιωσα ένα απίστευτο συναίσθημα. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω".

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Πιστεύω πως έχω κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Η Μάλμε είναι μεγάλη ομάδα στη Σουηδία, αλλά θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ, μία ομάδα με συνεχή ευρωπαϊκή παρουσία, είναι το επόμενο στάδιο για την καριέρα μου. Δεν είχα καμία επιφύλαξη να δεχθώ την πρόταση που μου έγινε και ούτε όσα άκουγα για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα ήταν για μένα εμπόδιο. Την επιλογή να έρθω στον ΠΑΟΚ την έκανα με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια".

Για τα παιχνίδια με τη Σπάρτακ Τρνάβα: "Για εμάς δεν έχει καμία σημασία ο αντίπαλος. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και καταφέρουμε να εφαρμόσουμε την τακτική του προπονητή μας, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τα παιχνίδια και της επόμενης φάσης. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον αντίπαλό μας και να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Για μένα δεν είναι τόσο σημαντικό απέναντι σε ποια ομάδα παίζουμε, αλλά η κατάσταση που θα βρεθούμε εμείς και αυτά που μπορούμε να κάνουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK