Ολσεν: "Οπως με την Μπρόντμπι κόντρα στην Ξάνθη"

Τι ανέφερε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Ολσεν για το παιχνίδι με την Ξάνθη

Ολσεν: "Οπως με την Μπρόντμπι κόντρα στην Ξάνθη"

Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για το ότι ξεκινά το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να έχει δώσει αρκετά ματς: "Νομίζω ότι είναι καλό να ξεκινάς νωρίτερα ειδικά με τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό με την Μπρόντμπι. Τα παιχνίδια σημαίνουν κάτι. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε λεπτό. Νομίζω λοιπόν ότι είμαστε πιο έτοιμοι από τις άλλες ομάδες".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα; "Έχω δει πράγματα από το πρωτάθλημα, ειδικά πέρυσι όταν με την Μάλμε αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League. Είχαμε μελετήσει κάποια παιχνίδια του αντιπάλου, άρα κάτι έχω δει. Επίσης έχω δύο φίλους εδώ, τον Μπεργκ και τον Ντουρμάζ με τους οποίους μίλησα. Δεν γνωρίζω πολλά αλλά νομίζω είναι αρκετά".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος: "Φυσικά είμαστε έτοιμοι. Ειδικά μετά το παιχνίδι με την Μπρόντμπι. Θα πρέπει να πιστέψουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο και σε αυτά που μας είπε ο προπονητής. Είμαι σίγουρος ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ξάνθη: "Όπως είπα πρέπει να πιστέψουμε και να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο. Να ακούσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Αν παίξουμε το παιχνίδι μας, θα κυριαρχήσουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, όπως με την Μπρόντμπι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK