Oπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν με "ντου" στο γήπεδο των Ζωσιμάδων

Ένταση σημειώθηκε πριν την έναρξη του ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, με οπαδούς του "Δικεφάλου" να σπάνε το λουκέτο στη Θύρα 4 των Ζωσιμάδων και να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Δείτε VIDEOS.

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής στην Super League Σουρωτή είχε επιτραπεί μενομωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης είχε ζητήσει από τον κόσμο παραμονή του αγώνα να μην κάνουν το ταξίδι όσοι δεν είχαν εισιτήρια προκειμένου να μη δημιουργηθούν επεισόδια.

Παρά την έκκλησή του πάντως το αίτημα δεν εισακούστηκε, καθώς τα εισιτήρια που είχε προμηθευτεί ο "Δικέφαλος" δεν έφταναν για να καλύψουν τις ανάγκες των φίλων του και έτσι υπήρχαν κάποιοι που επιχείρησαν να δουν το παιχνίδι διά της... πλαγίας οδού.

Τουτέστιν, επιχείρησαν και πέτυχαν να εισβάλλουν στην κεντρική θύρα των επισήμων του γηπέδου των Ιωαννίνων χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι των γηπεδούχων, κάτοχοι διαρκείας στα επίσημα του γηπέδου, να αναγκαστούν να μετακινηθούν από τις θέσεις τους.

Σημειώνεται πως έξω από τη θύρα 4 που έγινε η εισβολή, ήταν παραταγμένη και μία διμοιρία της αστυνομίας, που όμως αποχώρησε, βλέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος των φίλων του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK