Οριστικά τέλος ο Σαβίνι, τελειώνει του Ρίβας

Το τέλος της διετούς συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Μίρκο Σαβίνι επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μετά την τακτοποίηση των τελευταίων λεπτομερειών.

Οριστικά τέλος ο Σαβίνι, τελειώνει του Ρίβας

Ο Ιταλός υπέγραψε η λύση του συμβολαίου του μετά τη συμφωνία για την εξόφληση των οφειλομένων και την είσπραξη του 30% των χρημάτων που προβλέπονταν για τον επόμενο χρόνο. Θα ήταν παράτερο άλλωστε ο ΠΑΟΚ να πληρώνει με 350.000 ευρώ έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στα δύο χρόνια που έμεινε στην Τούμπα προσέφερε ελάχιστα, μέτρησε μόλις 30 συμμετοχές και δεν υπολογιζόταν από τον Λάζλο Μπόλονι.

Η σχετική ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Mirko Savini. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του".

Μετά το αίσιο τέλος στην υπόθεση Σαβίνι, η διοίκηση του ΠΑΟΚ προχωρά με γοργούς ρυθμούς τις διαδικασίες απόκτησης του Νέλσον Ρίβας με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ, θέμα που παρουσίασε πρώτο το Contra.gr. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και πλέον αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις των δύο συλλόγων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK