Οταν "δάμασε" τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Οι νίκες του "Δικεφάλου" επί των "πράσινων" στο Ολυμπιακό Στάδιο, λίγες ημέρες πριν την "μάχη" των δύο ομάδων στον τελικό Κυπέλλου (VIDEOS).

Οταν "δάμασε" τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Οι μνήμες από παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού είναι πολλές, όχι, όμως, και οι νίκες του "Δικεφάλου" επί των "πράσινων" στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν εκεί το ερχόμενο Σάββατο (26/4) στο πλαίσιο του φετινού τελικού Κυπέλλου και η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει για "συμμαχό" του σε αυτό το μεγάλο ματς την παράδοση.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μόλις τρεις φορές κατά το παρελθόν και τελευταία φορά πριν από δύο χρόνια, στις 4/3/12, στο κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ είχε για πρωταγωνιστή τον Λίνο, ο οποίος σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ στον Σαλπιγγίδη, για το τελικό 0-2.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2

Πριν απ' αυτή την επιτυχία ο ΠΑΟΚ είχε να επικρατήσει ανεξαρτήτως αντιπάλου στο ΟΑΚΑ 13 χρόνια. Ηταν ένα απόγευμα στις 28/2/1999 όταν ο "Δικέφαλος" έριχνε στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό με σκορ 0-1 με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του μετρ του είδους, Κώστα Φρατζέσκου.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-1

Η τρίτη συνολικά νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ήταν και η πιο σημαντική. Στις 20/1/85 ο "Δικέφαλος" κέρδιζε με 0-1 τους "πράσινους" στο Ολυμπιακό Στάδιο, χάρη σε γκολ του Πάπριτσα στο 79' με κεφαλιά ψαράκι, στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα με αυτό το αποτέλεσμα οι "ασπρόμαυροι" "κλείδωσαν" σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK