Οταν ο ΠΑΟΚ ήθελε διακαώς τον Τσόρι!

Διαβάστε πώς ο Τσόρι Ντομίνγκες είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ και γιατί ο Δικέφαλος δεν προχώρησε με την περίπτωσή του.

Οταν ο ΠΑΟΚ ήθελε διακαώς τον Τσόρι!

Μπορεί ο Τσόρι Ντομίνγκες να... επαναστάτησε κατά της ατμόσφαιρας της Τούμπας την Κυριακή όντας αγανακτισμένος για τα δεκάδες αντικείμενα που του εκτόξευαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αν τα πράγματα είχαν όμως εξελιχθεί διαφορετικά τον Ιανουάριο του 2013 ίσως και να είχε φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου!

Τι είχε συμβεί; O ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή (μόλις είχε πάρει στα χέρια του την ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης) έψαχνε ποδοσφαιριστές αξίας για να ενισχυθεί σημαντικά. Μεταξύ αυτών που προτάθηκαν ήταν οι Τσόρι Ντομίνγκες και Λούκας Πέρεθ. Η τότε τεχνική ηγεσία άναψε το πράσινο φως για αμφότερους (μετά τη μελέτη των DVD) αφού έτσι και αλλιώς τα προσόντα τους ήταν εξαιρετικά.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ έφτασε στον Τσόρι (που τότε αγωνιζόταν στη Ράγιο Βαγεκάνο) μέσω του μάνατζέρ του αλλά το ποσό που ζήτησε ως ετήσιες αποδοχές ήταν πολύ μεγάλο για τα τότε δεδομένα του Δικεφάλου ο οποίος, εκτός των άλλων, έπρεπε να αποζημιώσει και τη Ράγιο.

Ετσι η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ αλλά ο Τσόρι ήρθε στην Ελλάδα έξι μήνες αργότερα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού του Μίτσελ. Το αν δικαίωσε τους “ερυθρόλευκους” για την επιλογή είναι μάλλον περιττό να το πούμε.

Από εκείνο το δίδυμο ήρθε τελικά στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2013, ο Λούκας Πέρεθ ο οποίος όμως παρέμεινε για μόλις μία σεζόν στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σίδερο στον ώμο δέχθηκε ο Τσόρι

Το χάπι που πήρε ο Τσόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK