ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Θα απομονωθούν όσοι δημιουργούν πρόβλημα"

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς που δημιουργούν προβλήματα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Θα απομονωθούν όσοι δημιουργούν πρόβλημα"
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, με ανακοίνωσή της, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του "Δικεφάλου" για την παρουσία του στο ντέρμπι της Τούμπας. Διαβάστε τι αναφέρει για εκείνους που δημιουργούν προβλήματα.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, υποστήριξε και έδωσε ρυθμό στην ομάδα, κυρίως όταν το είχε περισσότερη ανάγκη και στην συντριπτική του πλειοψηφία έδωσε ένα μάθημα οπαδικής συμπεριφοράς. Κάποια στιγμή όμως η μαζική προσπάθεια του κόσμου δεν πρέπει να «στιγματίζεται» από εκείνους που δεν μπορούν να αντιληφθούν την κρισιμότητα του να μη στερηθεί ο νέος ΠΑΟΚ την συμπαράσταση της Τούμπας. Αυτοί που αγνοούν προκλητικά την προσπάθεια των πολλών θα απομονωθούν σύντομα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει κάθε προσπάθεια ώστε η Τούμπα να είναι όπως αρμόζει στον κόσμο μας".

Διαβάστε ακόμη:

Κάλεσμα Σαββίδη σε Μαρινάκη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK