Πάει για τον Αλβαρο Βάσκεθ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατέληξε για την επίθεσή του στην επιλογή του Αλβαρο Βάσκεθ.

Πάει για τον Αλβαρο Βάσκεθ ο ΠΑΟΚ

Ο Άλβαρο Βάσκεθ είναι ο παίκτης τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος του για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του και να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

Οι ασπρόμαυροι βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες σε ανοικτή γραμμή τόσο με τον 25χρονο Ισπανό όσο και τους ιθύνοντες της Χετάφε στην οποία ανήκει και όλα δείχνουν πως οι τρεις πλευρές θα καταλήξουν σε οριστική συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Βάσκεθ είναι έτοιμος να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά, κάτι που θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες, για τις οποίες η ισπανική πλευρά τονίζει πως βρίσκονται "σε πολύ καλό δρόμο".

Ο Βάσκεθ είναι γεννημένος στις 27 Απριλίου 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ. Την σεζόν 2012-13 αποκτήθηκε από την Χετάφε και ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε για ένα χρόνο στην Σουόνσι.

Με τη φανέλα της Χετάφε μετά 19 γκολ σε 93 παιχνίδια, ενώ στην Εσπανιόλ είχε γράψει 17 γκολ σε 69 αγώνες. Στην Σουόνσι αγωνίστηκε 19 φορές χωρίς να σκοράρει.

Δείτε τον να σκοράρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK