Πάει να πάρει με την... τρίτη τον Χίλιεμαρκ

Η εφημερίδα "Gazzetta dello sport" έφερε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο διεθνή Σουηδό μέσο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, για τον οποίο ο Δικέφαλος έχει κάνει ήδη δυο προσπάθειες το τελευταίο διάστημα, οι οποίες έπεσαν στο κενό. Το στόρι αλλά και το τι μπορεί να σημαίνει η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος μια εβδομάδα πριν την αυλαία των μεταγραφών.

Luxembourg's Mario Mutsch, left, challenges Sweden's Oscar Hiljemark during their World Cup Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Luxembourg's Mario Mutsch, left, challenges Sweden's Oscar Hiljemark during their World Cup Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ θυμίζει την περίπτωση Ελ Καντουρί. Στα μισά της περασμένης σεζόν, η Τζένοα τον απέκτησε από την Παλέρμο, με το μέλλον του Σουηδού στη Τζένοα να μην έχει ξεκαθαρίσει. Η πλευρά του 25χρονου φαίνεται πως "ψάχνεται" με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη κάνει προεργασία για τον ποδοσφαιριστή και, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει κάνει δυο φορές κρούση στην Τζένοα, η οποία έδωσε δις αρνητική απάντηση.

Τα δυο "όχι" της Τζένοα έκαναν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αφήσουν την περίπτωση Χίλιεμαρκ στην άκρη, και σήμερα ήρθε το δημοσίευμα στην Ιταλία, το οποίο και φανέρωσε το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον παίκτη. Δεν αποκλείεται αυτός ο... καπνός που βγήκε, να υποδηλώνει και φωτιά. Όπου "φωτιά", δεν είναι μόνο η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από τον ΠΑΟΚ, αλλά ίσως και η αλλαγή πλεύσης της Τζένοα.

Η περίπτωση Χίλιεμαρκ είναι δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, που είναι εν ενεργεία διεθνής με την Σουηδία και ένα χρόνο πριν το παγκόσμιο κύπελλο, δεν θα θέλει να μείνει σε μια ομάδα στην οποία δεν θα λογίζεται ως πρώτη επιλογή. Ίσως αυτό να είναι και το... κλειδί που θα ανοίξει την εξώπορτα της Τζένοα, που τον απέκτησε έναντι 2.5 εκ. Ευρώ τον Ιανουάριο.

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

News 24/7

24MEDIA NETWORK