"Πάει στον ΠΑΟΚ ο Φινμπόγκασον, αν πάει στη Σοσιεδάδ ο Μπορίνι"

Μεταγραφικό σενάριο με την εμπλοκή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, του ΠΑΟΚ, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, του Φάμπιο Μπορίνι και της Λίβερπουλ, υφίσταται σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

"Πάει στον ΠΑΟΚ ο Φινμπόγκασον, αν πάει στη Σοσιεδάδ ο Μπορίνι"

Η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας " AS", υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα πως εφόσον η Ρεάλ Σοσιεδάδ κάνει δικό της τον Φάμπιο Μπορίνι από τη Λίβερπουλ, αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Ισλανδός επιθετικός, που τώρα βρίσκεται στην προετοιμασία του συλλόγου στη Σκωτία, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες. Παράλληλα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Σοσιεδάδ επιθυμεί να κάνει δικό της τον Ιταλό επιθετικό, Φάμπιο Μπορίνι, ο οποίος είναι εκτός πλάνων στη Λίβερπουλ, καθώς δεν έχει συμπεριληφθεί καν στην αποστολή για το τουρ προετοιμασίας των «κόκκινων».

Βέβαια επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς η Λίβερπουλ κοστολογεί τον παίκτη περίπου στα 8.000.000 ευρώ, ενώ οι Βάσκοι επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως οι Άγγλοι θα δεχτούν κάτι τέτοιο, ενώ στο "κόλπο" της απόκτησής του πρόκειται να μπουν και ομάδες από την Ιταλία, που ενδιαφέρονται για τον επαναπατρισμό του Μπορίνι.

Χαρακτηριστικά η “AS” αναφέρει πως:« Η πιθανή μεταγραφή του Μπορίνι στη Σοσιεδάδ μπορεί να σημάνει κάτι περισσότερο από σίγουρη αποχώρηση του Φινμπόγκασον, που θα παραχωρηθεί στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη για την επόμενη σεζόν και περιμένει μια τελική απάντηση από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τον Ισλανδό επιθετικό.»

Μάλιστα συνεχίσει γράφοντας: «Ο ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος να περιμένει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού επειδή ο βασικός του επιθετικός (σ.σ. Αθανασιάδης) έχει τραυματιστεί και χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση. Ο Φινμπόγκασον βέβαια προσπαθεί να πείσει τον Μόγιες στην προετοιμασία.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK