Παίρνει Μποακί, πουλά Περέιρα ο ΠΑΟΚ

Το τετ-α-τετ των δημοσιογράφων με τον Φρανκ Άρνεσεν στην Ολλανδία έβγαλε ειδήσεις.

Παίρνει Μποακί, πουλά Περέιρα ο ΠΑΟΚ

Ο Φρανκ Άρνεσεν έδωσε ειδήσεις στο περιθώριο της προπόνησης του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα πριν από την απόκτηση του Ρίτσμοντ Μποακί από την Αταλάντα (σ.σ. νωρίτερα οι Ιταλοί έγραψαν για συμφωνία δανεισμού ΠΑΟΚ-Αταλάντα με 600.000 ευρώ).

Όπως είπε ο 59χρονος αθλητικός διευθυντής, ο ΠΑΟΚ έχει μιλήσει με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και την Αταλάντα στην οποία έχει κάνει πρόταση για δανεισμό ενός έτους. Τόνισε ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (28/8), καθώς ο παίκτης έχει πρόταση και από τουρκική ομάδα, όχι όμως, όπως εκτιμούν στον ΠΑΟΚ, τόσο καλή όσο αυτή του "Δικεφάλου".

Ο ΠΑΟΚ θα τον πάρει για ένα χρόνο για να τον αξιολογήσει και θα πληρώσει όποια ρήτρα αγοράς βάλει η Αταλάντα, όπως εξήγησε ο Άρνεσεν.

Επιπλέον, σημείωσε ότι ο Τοϊβόνεν παύει να απασχολεί από τη στιγμή που επέλεξε άλλη ομάδα (προφανώς τη Σάντερλαντ).

Πουλά Περέιρα

Ακόμη, ο Φρανκ Άρνεσεν αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση για αγορά του Φακούντο Περέιρα από ελληνική ομάδα, τονίζοντας ότι δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή του, αν ο ΠΑΟΚ ικανοποιηθεί οικονομικά. Επιπλέον, σημείωσε ότι για τον Αργεντινό υπάρχει πρόταση για δανεισμό από το εξωτερικό. " Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα για να κρατάμε ποδοσφαιριστές", τόνισε ο Φρανκ Άρνεσεν.

Ενεργοποιεί ξανά Γκολάσα

Εξάλλου, ο Δανός ξεκαθάρισε ότι με απόφαση Τούντορ στις προπονήσεις επιστρέφει ο Εγιάλ Γκολάσα (προφανώς δεν βρέθηκε ομάδα για να δοθεί), ενώ για την αποχώρηση Μαντούρο τόνισε ότι ήταν καθαρά απόφαση Τούντορ να αποχωρήσει, αντικρούοντας τους ισχυρισμούς του παίκτη της Χρόνινγχεν.

Ανοίγει θέμα Κόστα!

Τέλος, ο Φρανκ Άρνεσεν αποκάλυψε ότι την Πέμπτη (27/8) θα βρεθεί στην Κοπεγχάγη ο ατζέντης του Ρικάρντο Κόστα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν υπάρχει θέμα μείωσης αποδοχών του. " Στόπερ θα πάρουμε, μόνο αν φύγει κάποιος" , είπε ο Άρνεσεν αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του Πορτογάλου στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη:

Τούντορ: "Ειδικές οι συνθήκες με Ξάνθη, δεν κάνω ροτέισον"

News 24/7

24MEDIA NETWORK