Παίρνει Ραΐκοβιτς, θέλει "μπαμ" με Μεξές

Ένας κεντρικός αμυντικός, ένας σέντερ φορ κι ένας τερματοφύλακας είναι οι θέσεις στις οποίες θέλει παίκτες ο Ιγκόρ Τούντορ, με τον Ραΐκοβιτς να αποτελεί το πρώτο όνομα της λίστας. Βλέπει και παίκτες από τη Χάιντουκ.

As Roma 24/01/2015 - campionato di calcio serie A / Lazio-Milan / foto Antonello Sammarco/Image Sport
nella foto: Philippe Mexes
As Roma 24/01/2015 - campionato di calcio serie A / Lazio-Milan / foto Antonello Sammarco/Image Sport nella foto: Philippe Mexes WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Φρανκ Άρνεσεν και Ιγκόρ Τούντορ είχαν συζητήσει τα πάντα από τη στιγμή που συμφώνησαν στην Κοπεγχάγη, μιλώντας ακόμη και για μεταγραφικά ζητήματα.

Στις επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, ο 37χρονος τεχνικός κατέθεσε τις προτάσεις του για παίκτες σε τρεις συγκεκριμένες θέσεις. Του τερματοφύλακα (ήδη έχει αναπτυχθεί φημολογία για τον διεθνή Σουηδό Ίσακσον) των στόπερ και ενός σέντερ φορ. Μάλιστα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, έδειξε ξεκάθαρα την επιθυμία του να φέρει στην Τούμπα ο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς. Ο 26χρονος αμυντικός με τον οποίο ο Άρνεσεν έχει συνεργαστεί σε Τσέλσι και Αμβούργο (από το οποίο μένει ελεύθερος) έχει ήδη κάνει προκαταρκτικές επαφές με τον "Δικέφαλο", τις οποίες άλλωστε ομολόγησε και ο ατζέντης πριν από λίγες μέρες. Όλα δείχνουν πως ο υψηλόσωμος αμυντικός θα φορέσει τα ασπρόμαυρα και πιθανόν να είναι αυτός που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Πάντως, δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά η πληροφορία ότι είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Συζήτησαν για Μεξές Ιβάν-Άρνεσεν

Τα μεταγραφικά ζητήματα κατέχουν κύρια θέση στις συζητήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Φρανκ Άρνεσεν το τελευταίο διάστημα και στη λογική ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει και κάποια ονόματα "κράχτες", έπεσε στο τραπέζι των συνομιλιών τους και το όνομα του Φιλίπ Μεξές. Ο Γάλλος αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Μίλαν, η οποία πάντως του έχει κάνει πρόταση με μειωμένες απολαβές σε σχέση με αυτές που είχε και η περίπτωση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ. Κανείς δεν ξέρει αν τελικά γίνει κρούση στον 33χρονο αμυντικό, καθώς το κασέ του ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ ετησίως, αλλά όμως είναι βέβαιο ότι έγινε συζήτηση και πάνω στη λογική της μεταγραφής που έκανε ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας τον Εσιέν.

Και παίκτες από τη Χάιντουκ

Τέλος, από την Κροατία έρχεται η πληροφορία ότι ο Τούντορ σκέφτεται να φέρει στον ΠΑΟΚ και παίκτες από την παλιά του ομάδα, τη Χάιντουκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK