Παίρνει Σισοκό ο ΠΑΟΚ

Ο Αμπντούλ Σισοκό αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για φέτος. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Παίρνει Σισοκό ο ΠΑΟΚ
Σισοκό-Μαγιόρκα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν φτάνει στο στάδιο της υλοποίησης, παρότι ο "δικέφαλος του βορρά" έχει ακόμα σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πλέι οφ της Super League.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Λούμπος Μίχελ έχει πραγματοποιήσει ταξίδια στο εξωτερικό στην προσπάθεια να εντοπίσει και να "κλείσει" μεταγραφικούς στόχους.

Ένας εξ αυτών είναι ο Αμπντούλ Σισοκό και σύμφωνα με την εφημερίδα " Goal News", ο 26χρονος μέσος θα αποτελέσει το πρώτο απόκτημα του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος γεννήθηκε στην Τρουά της Γαλλίας και είναι τέσσερις διεθνής με την κ-20 των "τρικολόρ", αλλά κατάγεται από το Μάλι, αγωνίζεται στη Μαγιόρκα, όπου φέτος μετράει τριάντα συμμετοχές και τρία γκολ στη Segunda Division και έχει άλλη μία συμμετοχή στο Copa del Rey.

Η επαγγελματική σταδιοδρομία του άρχισε στην Τρουά το 2008 και μετά από τρία χρόνια μετακόμισε στην Ιταλία για την Ουντινέζε. Οι "μπιανκονέρι" τον έδωσαν δανεικό το 2012-2013 στην Μπρεστ, το 2013-2014 στην Έρκουλες και το 2014-2015 στην Γρανάδα, ενώ το καλοκαίρι του 2015 έγινε κάτοικος Βαλεαρίδων Νήσων με μονοετές συμβόλαιο.

Πρόκειται για τον αδερφό του Μομό Σισοκό, του 31χρονου αμυντικού μέσου που έχει περάσει από Βαλένθια, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Φιορεντίνα και τώρα αγωνίζεται στη Σανγκάη Σενχούα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK