ΠΑΟΚ... δεύρο έξω

Οι ασπρόμαυροι, που είναι πρώτο στα πλέι οφ χωρίς να έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ σε 144 αγωνιστικά λεπτά, καλούνται να "ξυπνήσουν" , αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ομάδα που είναι οπλισμένη με... άγνοια κινδύνου. Οι απουσίες είναι αρκετές αλλά η μεγαλύτερη είναι η... συνολική απουσία του ΠΑΟΚ από τα πλέι οφ ως τώρα.

06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φεράντο Βαρέλα (η σεζόν για εκείνον τελείωσε την περασμένη Δευτέρα όταν και υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς), Χοσέ Κρέσπο (τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την επιτροπή εφέσεων, στην οποία βρέθηκε έχοντας ποινή τριών αγωνιστικών, που προέκυψε από τα όσα έγραψε ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνα), Πέντρο Ενρίκε (τελείωσε το πρωτάθλημα με δυο κάρτες και έφτασε στις τέσσερις καθώς πήρε μια σε κάθε παιχνίδι των πλέι οφ), Εβγέν Σάχοφ και Αμρ Ουάρντα (θα εκτίσουν τη πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές ποινής που τους επιβλήθηκε λόγω των όσων έκαναν στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης). Η καταμέτρηση των απουσιών είναι αυτή που ουσιαστικά καταρτίζει και την ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

Στην αποστολή που όρισε ο προπονητής του Δικεφάλου του βορρά βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδη, Μάτος, Κίτσιου, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Χατζηισαϊας, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τζάλμα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης. Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρεθούν οι Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Τζάλμα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Σέρβος τεχνικός αλλάζει σχεδόν τη μισή ενδεκάδα. Από τις έξι αλλαγές που είχε ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, τώρα οι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης αναμένεται να είναι πέντε. Ένα ερωτηματικό έχει να κάνει με την μεσαία γραμμή, καθώς δεν αποκλείεται, λόγω της δομής της μεσαίας γραμμής του Πανιώνιου να προτιμήσει τρίτο εσωτερικό χαφ αντί του Μπίσεσβαρ.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

"Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν τη νίκη και διαθέτουν την ποιότητα για να ορίζουν την τύχη τους". Αυτή είναι η ατάκα που χρησιμοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου που αφορούσε την τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, και το ερωτηματικό είναι αν Ίβιτς και παίχτες έχουν και το καθαρό μυαλό που θα βοηθήσει στην αξιοποίηση της ποιότητας έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να πάει ως πρωτοπόρος στη Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Τετάρτη.

Κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, οι ασπρόμαυροι έχουν φέτος μια ήττα και μια νίκη, έχοντας πετύχει ένα γκολ σε 180 λεπτά παιχνίδια αλλά και... έξι δοκάρια σε αυτά τα αγωνιστικά λεπτά. Απέναντί τους μια ομάδα που όχι μόνο δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα αλλά έχει και την γλυκιά άγνοια κινδύνου, όπως αυτή απορρέει από την απουσία του "πρέπει" το οποίο οι παίκτες του ΠΑΟΚ το έχουν πάνω από το κεφάλι τους. Και καλώς το έχουν, για να γίνει κατανοητό ποιοι μπορούν να ζουν και να αποδίδουν με αυτό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK