"ΠΑΟΚ για Ροζίνα..."

Τι αναφέρει ξένο δημοσίευμα για τον ΠΑΟΚ και τον μεσοεπιθετικό, Αλεσάντρο Ροζίνα

"ΠΑΟΚ για Ροζίνα..."

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tuttob.com, την περίπτωση του Αλεσάντρο Ροζίνα της Κατάνια "κοιτά" ο ΠΑΟΚ. "Μετά την Εϊμπάρ και μια ομάδα από την Μπανγκόκ (Muangthong United), τώρα έρχεται και η περίπτωση του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ελληνική ομάδα θα ερχόταν σε επικοινωνία τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με την Κατάνια. Δεν υπάρχει καμιά προσφορά, αλλά μια μόνο ανεπίσημη κουβέντα", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ο Ροζίνα είναι 31 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και την σεζόν 2014-15 στην Κατάνια πέτυχε οχτώ γκολ σε 37 παιχνίδια στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

"Πιο ελκυστική για Ρατς η Λέγκια από την Βαγιεκάνο"

Ο Ραζβάν Ρατς, ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και στην ιστοσελίδα transfery.info γράφουν γι' αυτόν και την Λέγκια Βαρσοβίας καθώς η συγκεκριμένη ομάδα αναζητά αριστερό μπακ. Αρχικά στο κείμενο αναφέρεται πως ο Ρουμάνος έχει συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο" αλλά ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα των "ασπρόμαυρων". Εν συνεχεία γράφονται οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν ο Ρατς και τονίζεται πως "η Λέγκια Βαρσοβίας είναι πιο ελκυστική για τον παίκτη σε σχέση με την Ράγιο Βαγιεκάνο (σ.σ. φέρεται κι αυτή να ασχολείται με τον Ρατς) τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και για αγωνιστικούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK