Παπαδόπουλος: "Έχω να δείξω και να δώσω πολλά" (VIDEO)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει τον "Δικέφαλο".

Παπαδόπουλος: "Έχω να δείξω και να δώσω πολλά" (VIDEO)

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανήκει από το μεσημέρι της Παρασκευής (29/8) στο δυναμικό του ΠΑΟΚ και λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του "Δικεφάλου" στις οποίες αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και στους στόχους του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα είπε στο "PAOK TV":

Για το ότι τα τελευταία χρόνια το όνομά του "έπαιζε" για τον ΠΑΟΚ: "Το ωραίο είναι ότι έγινε τελικώς φέτος και είμαι στον ΠΑΟΚ. Μια μεγάλη ομάδα με στόχους, μια ομάδα που ήθελα πραγματικά να έχει στόχους και να προσφέρω και εγώ ό,τι μπορώ".

Για το τι μπορεί να δώσει και να πάρει από τον ΠΑΟΚ: " Το ότι είμαι εδώ, έχω πάρει ήδη. Τώρα μέσα στο γήπεδο έχω να δείξω, να αποδείξω και να δώσω πολλά πράγματα".

Για το ότι θα βρει γνώριμα πρόσωπα στον ΠΑΟΚ: " Πάντα όλα αυτά τα παιδιά και ο Ζήσης (σ.σ Βρύζας) και όλα τα άλλα από το 2004, χαίρομαι να τους βλέπω. Θα συναντήσω νέους συμπαίκτες, όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Τζιόλης, ο Σπυρόπουλος αλλά και άλλα παιδιά που είχα στην Εθνική ομάδα. Αυτό είναι ωραίο. Κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Θέλω πολύ να πάρω μέρος στις προπονήσεις, να γνωρίσω και να με γνωρίσουν τα παιδιά και ο προπονητής. Πιστεύω να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία".

Για το πώς φαντάζεται τον Μάιο του 2015: "Δεν τον σκέφτομαι τον Μάιο. Εγώ σκέφτομαι το αύριο και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ως τότε έχουμε πολλά να κάνουμε".

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Υγεία στον κόσμο και να είναι κοντά στην ομάδα, όπως κάνει αυτά τα χρόνια και δείχνει την αγάπη του που είναι μια ξεχωριστή αγάπη".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK