Παρουσιάζεται ο Αρνεσεν, "κλείδωσε" η προετοιμασία

Στους ρυθμούς της νέας σεζόν άρχισαν να κινούνται στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Παρουσιάζεται ο Αρνεσεν, "κλείδωσε" η προετοιμασία
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν πολλά χρονικά περιθώρια, γι' αυτό και αποφασίζουν άμεσα για διάφορα οργανωτικά θέματα. Οπως, για παράδειγμα, την προετοιμασία, που θα πραγματοποιηθεί, τελικά, το διάστημα 2-14 Ιουλίου στο Ντοορβερθ, στην Ολλανδία, ενώ από εκεί ο Δικέφαλος θα μεταβεί απευθείας -πιθανότατα στο Ζάγκρεμπ- για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Λοκομοτίβα.

Κατά το διάστημα της παραμονής στο Αρνεμ θα πραγματοποιηθούν τρία φιλικά (μέσα στην εβδομάδα θα γνωστοποιηθούν τα ονόματα των αντιπάλων), ένα προσαρμογής στην αρχή και δύο πιο δυνατά στη συνέχεια. Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (26/6) με ιατρικές εξετάσεις, προπονήσεις και εργομετρικά.

Την Πέμπτη (25/6) η παρουσίαση Αρνεσεν

Στο μεταξύ, η παρουσίαση του Φρανκ Άρνεσεν από πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, θα γίνει την Πέμπτη (25/6). Θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα (μάλλον την Τετάρτη 1 Ιουλίου) η παρουσίαση του Ιγκόρ Τούντορ από τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου. Εξάλλου, έως την Πέμπτη (25/6) θα έχει κλείσει το θέμα του προπονητικού τιμ και οι αλλαγές που θα αποφασίσει ο Αρνεσεν στο οργανωτικό κομμάτι.

Διαβάστε ακόμα:

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Με Μπρόουτον ή Λοκομοτίβα ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

News 24/7

24MEDIA NETWORK