Παρών με Καλλονή ο Κίτσιου

Ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στην Τούμπα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον κυριακάτικο (24/8, 19:15) αγώνα με την Καλλονή στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρών με Καλλονή ο Κίτσιου

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωσή της, ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει ποιους θα έχει στην διάθεσή του το πρωί της Κυριακής (24/8), όταν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στην Τούμπα.

Ο Στέλιος Κίτσιου δεν αισθανόταν καθόλου ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο, γυμνάστηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Κυριακής (24/8). Αντιθέτως δεν υπολογίζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης, καθώς εκκρεμεί μία αγωνιστική τιμωρίας.

Στα υπόλοιπα της προπόνησης όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Ζίμπρου ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα και ο Άγγελος Αναστασιάδης σταματούσε το παιχνίδι για να τους δίνει οδηγίες αναφορικά με τον τρόπο που θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK