"Πάω στον ΠΑΟΚ για να δουλέψω"

Ο Χάρης Χαρίσης μίλησε για την επιλογή του να αποδεχτεί την πρόταση του Δικεφάλου, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον συμπαίκτη του στον ΠΑΣ, Σταύρο Τσουκαλά.

"Πάω στον ΠΑΟΚ για να δουλέψω"
INTIME SPORTS

Ο Χάρης Χαρίσης σχολίασε μιλώντας στον ραδιοφωνικόσ σταθμό "Δωδώνη Super Fm 104,3" την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε και ποια είναι τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είχε το άγχος της καθιέρωσης στην ενδεκάδα: "Υπήρχαν σίγουρα δυσκολίες, γιατί έπρεπε να ανταγωνιστώ παίκτες όπως ο Τσουκαλάς και ο Λίλα. Άγχος δεν υπήρχε όμως, γιατί όλοι ήμασταν μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια. Όλα τα παιδιά μας βοήθησαν εμάς τους μικρότερους. Ίσως θα έλεγα ότι άγχος υπήρχε μόνο στα πρώτα ματς. Με ενθάρρυνση όμως από συμπαίκτες και προπονητή το ξεπέρασα γρήγορα".

Για το αν ήταν η καλύτερή του χρονιά: "Σίγουρα, γιατί ήταν μια χρονιά στην οποία έπαιξα πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Πέρυσι είχα κάνει μόνο τρία ματς και πρόπερσι ένα. Ουσιαστικά φέτος έπαιξα".

Για τους ποιον αντίπαλο θεωρεί ως τον καλύτερο που αντιμετώπισε: "Θα έλεγα τον Ιμπαγάσα. Είναι μάγος".

Για το πότε ξεκίνησε το φλερτ με τον ΠΑΟΚ και τι μέτρησε να επιλέξει τον Δικέφαλο αντί του Ολυμπιακού: "Είχαν αρχίσει να γράφονται κάποια πράγματα, χωρίς εγώ να έχω γνώση. Στη συνέχεια υπήρξε επαφή και μ' εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ, μ' αρέσει ως προοπτική και μ' αρέσει και ο κόσμος του. Γι' αυτό και τον προτίμησα".

Για τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας παίκτης για να αναδειχτεί στη θέση του αμυντικού χαφ: "Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πιστεύω πως πρέπει να έχεις πάθος, τρεξίματα, να μη φοβάσαι και να κατέχεις από τεχνική".

Για τον παίκτη που έχει πρότυπο σ' αυτήν τη θέση: "Καταρχάς τον Τσουκαλά που με βοήθησε πάρα πολύ και τον θεωρώ μέσα στους τρεις καλύτερους σ' αυτήν τη θέση. Και από το εξωτερικό εκτιμώ τον Τζεράρντ".

Για τη νέα σελίδα της καριέρας του: "Υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Θα πάω να δουλέψω και θα προσπαθήσω για το καλύτερο".

Για την εμπειρία του με την Εθνική Ελπίδων: "Το όνειρό κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στην Εθνική ομάδα. Είναι τεράστια εμπειρία. Μόνο και μόνο που ακούς τον εθνικό ύμνο πριν παίξεις, είναι μαγεία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK