Πέλκας... 2021!

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μέχρι το 2021 είναι και επίσημα ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έμενε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι! Τι αναφέρει η ανακοίνωση του "δικέφαλου".

Πέλκας... 2021!
pelkas EUROKINISSI

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό και γι' αυτό το λόγο η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να... επισπεύσει τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής έπεσαν οι υπογραφές και ο Πέλκας θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2021. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Κουλούρης, που έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες για νέο συμβόλαιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πέλκα ως το 2021.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος μένει στο «σπίτι» του ως εξέχων μέλος της ομάδας που υπηρετεί από μικρό παιδί. Η διαδρομή του Πέλκα από τις Ακαδημίες ως τη θέση του αρχηγού του ΠΑΟΚ, δεν ήταν εύκολη.Το 2012 έκανε το ντεμπούτο του, σκόραρε, είδε τους πάντες να προφέρουν τ’ όνομά του, μα δεν ήταν (ακόμα) έτοιμος να σηκώσει το βάρος των πάντα υψηλών προσδοκιών.

Γεγονός το οποίο τον όπλισε με δύναμη κι επιμονή ν’ αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τους δανεισμούς του σε Απόλλωνα Καλαμαριά, Σετούμπαλ και να επιστρέψει καλύτερος.Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, πως ο Πέλκας έφυγε παιδί κι επέστρεψε στην Τούμπα άνδρας με τον χαρακτήρα να υποστηρίξει το ρόλο και το ταλέντο του. Έπειτα από δύο γεμάτες σεζόν, την κλήση του στην Εθνική ομάδα και την επιλογή του ως αρχηγό, ο Δημήτρης Πέλκας θέλει ν’ ανεβάσει κι άλλο τον πήχη και θα μείνει στον ΠΑΟΚ ως το 2021 για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει την κορυφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK