Πέλκας: "Όσα κάναμε στις προπονήσεις βγήκαν στο γήπεδο"

Ο Δημήτρης Πέλκας εμφανίστηκε χαρούμενος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως όσα έκαναν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις τους "βγήκαν" στον αγωνιστικό χώρο.

Πέλκας: "Όσα κάναμε στις προπονήσεις βγήκαν στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τη νίκη του "Δικεφάλου" επί του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτοντας πως όσα έκανε η ομάδα στις προπονήσεις βγήκαν στο γήπεδο.

Παράλληλα, μίλησε για το γεγονός πως μπήκε χωρίς ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του τραυματία Μπερμπάτοφ, αλλά και για τη συνέχεια των Θεσσαλονικέων.

Συγκεκριμένα είπε:

Μπήκες χωρίς να κάνεις ζέσταμα και με το καλημέρα έκανες την ενέργεια από την οποία μπήκε το δεύτερο γκολ, μήπως να μπαίνεις χωρίς ζέσταμα;

"Ήταν μια γρήγορη απόφαση γιατί ο Μπερμπάτοφ δεν μπορούσε να συνεχίσει. Μπήκα και προσπάθησα για το καλύτερο, είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την εμφάνιση".

Παρ' ότι βγήκε ο Μπερμπάτοφ και περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να αντιδράσει παθητικά, εσείς ήσασταν καλύτεροι;

"Η ομάδα είχε πάρει αυτοπεποίθηση από το 1-0 και μας βγήκε το δεύτερο γκολ γρήγορα, το τρίτο γκολ μπήκε ακόμα πιο γρήγορα. Γενικά όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν θετικό".

Είδαμε τον ΠΑΟΚ να μην κάνει λάθη και να παίζει γρήγορα, αυτό είναι το μυστικό για καλό ποδόσφαιρο;

"Είναι κάποιες εμφανίσεις που δεν σου βγαίνει το παιχνίδι και κάποιες που σου βγαίνει. Σήμερα όλα τα παιδιά ήταν φρέσκα, έδειξαν πάθος και πόσο πολύ θέλαμε το ματς. Ακολουθήσαμε ότι ακριβώς κάνουμε στις προπονήσεις. Αναλύσαμε τον Παναθηναϊκό, ξέραμε πως θα τον μπλοκάρουμε και κάναμε αυτή τη νίκη".

Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει στη συνέχεια;

"Θέλει υπομονή, είναι νέα ομάδα, πρέπει να στηριχθεί το πλάνο, υπομονή από όλους και πρώτα από όλα από τον κόσμο για να επιτευχθεί και ο στόχος ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστική ομάδα κάθε χρόνο όχι μόνο φέτος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούντορ: "Σημαντική νίκη, δεν μου άρεσε η νοοτροπία μετά το 3-0"

Σαββίδης: "Αργά ή γρήγορα θα δουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ"

Δείτε όλα τα γκολ του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Δείτε το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK