Πέρασε από εργομετρικά ο Γκολάσα

Η διαδικασία των εργομετρικών τεστ ολοκληρώθηκε για τους παίκτες ΠΑΟΚ, παρόντος του Εγιάλ Γκολάσα ο οποίος επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη.

Πέρασε από εργομετρικά ο Γκολάσα

"Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας και πλέον θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης των αποτελεσμάτων", είπε στο paokfc.gr ο νέος συνεργάτης της ομάδας και κοσμήτορας του ΑΠΘ Σπύρος Κέλλης.

και προσέθεσε: "Την Κυριακή (29.06) θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με το τεχνικό τιμ, έτσι ώστε βάσει των δεδομένων να καταρτιστεί το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που θα ακολουθήσει η ομάδα από εδώ και πέρα.Ελέγξαμε τους παίκτες στους τομείς της δύναμης, της ταχυδύναμης, της εκρηκτικότητας, της αλτικότητας, έτσι ώστε οι προπονητές να γνωρίζουν που πρέπει να δώσουν έμφαση στην προετοιμασία καταρτίζοντας το κατάλληλο πρόγραμμα για κάθε έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις μετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη σεζόν. Η δεύτερη θα γίνει στο μισό της χρονιάς και η τρίτη προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, όπως κρίνεται απαραίτητο θα γίνονται επί μέρους αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών για τον εντοπισμό τυχόν ελλείψεων που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK