Πήρε ανάσες ο Τζιόλης

Για λόγους ξεκούρασης ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα την Παρασκευή. Ατομικό για Λέοβατς, Μυστακίδη, Κίτσιου και Κωνσταντινίδη.

Την ευκαιρία να πάρει ανάσες την Παρασκευή είχε ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης ενώ οι Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Μυστακίδης και Λέοβατς ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης και θα φανεί αύριο αν υπολογίζονται από τον Τούντορ για το ματς με τον Αστέρα.

Οι Κάτσε και Μπερμπάτοφ έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία και ο Ερικ Σάμπο μετέβη στην Σλοβακία για προσωπικούς λόγους.

"Θα καταστρέψουμε και τον Παππά και τον Αστέρα"

Ο Γιώργος Σαββίδης "ανέβασε" στο instagram μια φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα (σ.σ. έχει γενέθλια σήμερα) από τότε που εκείνος είχε παίξει στην Τούμπα και είχε μιλήσει με εγκωμιαστικά σχόλια για την ατμόσφαιρα του γηπέδου των "ασπρόμαυρων". Ενας οπαδός του ΠΑΟΚ μετέφερε στον γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ: "Προστατέψτε την ομάδα από τον διαιτητή Παππά (σ.σ. θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Αστέρας-ΠΑΟΚ)".

Τι απάντησε ο Σαββίδης; "Αν παίξουμε το παιχνίδι μας, κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ελπίζω πως θα καταστρέψουμε και τον Παππά και τον Αστέρα".