"Πονοκέφαλος" με Κίτσιου

Από την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (12/7) δεν απουσίαζαν μόνο οι τραυματίες Αθανασιάδης, Γλύκος και Γκολάσα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ είδε και τον Στέλιο Κίτσιου να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μπακ ταλαιπωρείται από ίωση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να μην χάσει άλλες προπονήσεις στην τελική ευθεία για τον αγώνα της Πέμπτης (16/7) με αντίπαλο την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ.

Ο 37χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ, άλλωστε, είναι δεδομένο ότι προορίζει τον Κίτσιου για το βασικό σχήμα.

Τα άκουσαν Λούκας-Περέιρα

Για τον Ιγκόρ Τούντορ η πειθαρχία και οι κανόνες στην ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά το πρωί της Κυριακής (12/7), όπου ο Κροάτης προπονητής έβαλε τις φωνές σε Λούκας και Περέιρα γιατί δεν φορούσαν καλαμίδες κατά την διάρκεια της προπόνησης. "Εδώ βάζω εγώ τους κανόνες", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε απευθυνόμενος στους δύο παίκτες:

"Για μένα και οι δύο είστε φανταστικοί παίκτες και μπορείτε να παίξετε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είστε, όμως στη Ρεάλ αλλά στον ΠΑΟΚ και θα ακολουθείτε τους κανόνες. Όλοι σας είστε σημαντικοί, κανένας, όμως, δεν είναι πάνω από την ομάδα. Όσο είστε εδώ, θα ακούτε και θα κανετε ότι ισχύει για όλους. Όποιος δεν θέλει να παίζει για τον ΠΑΟΚ, μπορεί να μιλήσει με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή και να βρει λύση. Όσο είστε εδώ, οι κανόνες ισχύουν και για εσάς".

* Να σημειωθεί πως το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Κυριακής ήταν πως ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δεν νιώθει ενοχλήσεις και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος.