Πού βρίσκεται το θέμα της Θέρμης

Ο Δήμαρχος της περιοχής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στην διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα στο ζήτημα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ.

Πού βρίσκεται το θέμα της Θέρμης

Για την διαδικασία η οποία θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα στο θέμα του προπονητικού κέντρου που θέλει ο Ιβάν Σαββίδης να δημιουργήσει στη Θέρμη, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" ο Δήμαρχος της περιοχής, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

"Χθες στο πρώτο μας συμβούλιο ορίσαμε την επιτροπή που θα κάνει τον διαγωνισμό. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει έγκριση της διακήρυξης και θα μπούμε στην διαδικασία του διαγωνισμού", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Η επιτροπή απαρτίζεται από Δημοτικούς Σύμβούλους, ο Δήμαρχος δεν συμμετέχει σε επιτροπές εκτός από εκείνες που ορίζει ο νόμος. Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, θα υπάρξει η έγκριση της διακήρυξης και η προκήρυξη μέσω των εφημερίδων. Θα μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα μέχρι να κατατεθούν προσφορές και μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα -εάν υπάρχει ενδιαφέρον από τους επενδυτές- θα έχουμε εξέλιξη. Λέω πάντα εάν υπάρχει ενδιαφέρον γιατί οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να αλλάξει άποψη. Εγώ θα κάνω αυτό που έχω χρέος και από εκεί και πέρα είναι ζήτημα της άλλης πλευράς να εκφράσει ενδιαφέρον".

"Οχι σε πυρσούς, κροτίδες, λέιζερ"

Για όσα πρέπει να αποφευχθούν στις κερκίδες στον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ μίλησε, στο μεταξύ, στο "Αθλητικό Metropolis" ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης:

"Το τελευταίο διάστημα έχουμε δείξει καλο πρόσωπο. Η ανησυχία υπάρχει πάντα, όπως υπήρχε και στο περασμένο παιχνίδι (σ.σ. με την Ζίμπρου), όπου έγιναν κάποια ψιλά, μεν, πράγματα, αλλά βαριά για εμάς γιατί είμαστε σε αυτή την κατάσταση, υπό επιτήρηση. Οι δύο τρεις κροτίδες και ο ένας πυρσός είναι πρόστιμα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ακόμη δεν έχουμε τιμωρηθεί για το παιχνίδι με την Ζίμπρου, αλλά κάτι θα υπάρξει. Ο κόσμος μπορεί να φωνάζει, αλλά χωρίς πυρσούς, κροτίδες και λέιζερ".

Οσον αφορά, τέλος, τους φιλάθλους της Ντιναμό Μινσκ που αναμένεται να βρεθούν στην Τούμπα δήλωσε: "Θα έρθουν γύρω στα 60 άτομα που θα φιλοξενηθούν στην θύρα 8".

News 24/7

24MEDIA NETWORK