Πριονοκορδέλα Άρνεσεν σε Μίχελ, Ιβιτς!

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φράνκ Άρνεσεν, πέταξε τα ραδιοφωνικά καρφιά του, με κορυφαία πως δεν αντικαταστάθηκε ο Μακ, τα γκολ του οποίου λείπουν, ότι η ομάδα δεν είναι τόσο ανταγωνιστική απέναντι στους τρεις της Αθήνας και πως ο Ιβιτς είναι ταλαντούχος αλλά άπειρος.

Πριονοκορδέλα Άρνεσεν σε Μίχελ, Ιβιτς!

Ο Φρανκ Άρνεσεν μπορεί να δηλώνει φίλος του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη αλλά από ό,τι φαίνεται δεν έχει ξεχάσει τον... τρόπο που έφυγε από τον "δικέφαλο". Κι αν ερμηνεύσουμε αυτά που είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Δανός εμμέσως ρίχνει ευθύνες στους Μίχελς (βασικά) και Ιβιτς, τους δημιουργούς δηλαδή της εφετινής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM» ο Φρανκ Αρνεσεν:

Για τη μέτρια πορεία του ΠΑΟΚ και την επιθετική αφλογιστία του Αθανασιάδη:

«Είναι δύσκολο να τα πάει καλά ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει να ανταγωνιστεί τους τρεις δυνατούς της Αθήνας. Βλέπουμε, παράλληλα, ότι αποτυγχάνει και σε πολλά παιχνίδια εντός έδρας, πράγμα που συμβαίνει και στην Ευρώπη. Ο Αθανασιάδης είναι παίκτης που σκοράρει ωστόσο θα υπάρξουν και παιχνίδια που δεν συμβαίνει αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεται να σκοράρουν και κάποιοι άλλοι παίκτες αντ’ αυτού».

Για το αν χρειάζεται καλύτερους επιθετικούς:

«Μπορεί να μην χρειάζεται σέντερ φορ, όμως, χρειάζεται παίκτες όπως ο Μακ. Ο Μακ βοηθούσε πολύ τον ΠΑΟΚ σκοράροντας πολλά γκολ και δεν αντικαταστάθηκε”

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να φτάσει σε έναν τίτλο παρά τη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη:

"Ο Ολυμπιακός έπαιζε τόσα χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό του δίνει δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον κερδίζει πολλά χρήματα και δεύτερον προσελκύει όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ:

"Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, είναι στην καρδιά μου. Έχω καλές αναμνήσεις από αυτόν, έχει τους καλύτερους οπαδούς. Δεν θα ήταν ρεαλιστικό, όμως, αν έλεγα ότι θέλω να επιστρέψω.”

Για τον Βλάνταν Ιβιτς:

Πέρσι είχαμε τον Τούντορ που είναι νέος και ταλαντούχος. Το ίδιο ισχύει και με τον Ιβιτς. Είναι δύσκολο ένας τέτοιος προπονητής να αντεπεξέλθει αμέσως σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να τον υποστηρίξει η ομάδα και να του δώσει την ευκαιρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK