Προπόνηση με επιστροφές στον ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για τα Play Offs με τον Βλάνταν Ίβιτς να προετοιμάζει την ομάδα του σε επί μέρους τομείς και να βλέπει το απουσιολόγιό του ν’ αδειάζει.

Προπόνηση με επιστροφές στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρία ονόματα λιγότερα περιλαμβάνει πλέον το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο Ζάιρο με τον Μυστακίδη μπήκαν από σήμερα Κυριακή (24.04) στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ και ο Σκόνδρας είναι στη διάθεση του προπονητή.

Παράλληλα, καθαρή ήταν η ακτινογραφία του Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στο μετατάρσιο στην προπόνηση του Σαββάτου (23.04). Ο Πορτογάλος αμυντικός αισθανόταν ακόμα πόνους και γυμνάστηκε πιο χαλαρά, αλλά από αύριο Δευτέρα (25.04) θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, όπως επέστρεψε κι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Έτσι, ειδικό πρόγραμμα πλέον ακολουθούν μόνο οι Μπερμπάτοφ , Λέοβατς, Κωνσταντινίδης .

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην αμυντική λειτουργία μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με συγκεκριμένους στόχους. Το πρόγραμμα, επίσης, περιελάμβανε τελειώματα έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια και μίνι δίτερμα.

Τη Δευτέρα (25.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11.00 στο γήπεδο της Τούμπας. Στην προπόνηση της Κυριακής, ο ξεχωριστός καλεσμένος ήταν ο Θοδωρής που γνώρισε τα ινδάλματά του και βγήκε μια αναμνηστική φωτογραφία με όλη την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK