Προπόνηση με Ρικάρντο Κόστα

Ο Ρικάρντο Κόστα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ.

Προπόνηση με Ρικάρντο Κόστα

Ο Πορτογάλος στόπερ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της Πέμπτης και με δεδομένο ότι εκδόθηκε το δελτίο του, απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Η ανακοίνωση της Σαϊλίγια

Εν τω μεταξύ, η Σαϊλίγια ανακοίνωσε πως ο Ρικάρντο Κόστα αποτελεί παρελθόν, αλλά διατηρεί την φιλική σχέση μαζί του. Στο κείμενό της τόνισε πως ήταν επιθυμία του ίδιου του παίκτη να λυθεί το συμβόλαιό του και ότι επικαλέστηκε προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Ο Ροντρίγκες και η πρόταση

Με τον Πατίτο Ροντρίγκες και το μέλλον του στην Σάντος ασχολούνται στη Βραζιλία. Η ιστοσελίδα diariodolitoral.com.br κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και αναφέρει την προοπτική τις επόμενες ημέρες να κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει. Τονίζει ακόμη πως αυτός άργησε να πάει δύο μέρες στην προετοιμασία καθιστώντας σαφές ότι δεν υπάρχει μέλλον γι' αυτόν στη Σάντος. Ουσιαστικά είναι ένα δημοσίευμα που δεν λέει κάτι το... νέο αλλά δείχνει πως υπάρχει "θέμα" μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ροντρίγκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK