Προπονήθηκαν για πρώτη φορά Άντονις-Τσίμιροτ

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ έκαναν την πρώτη τους προπόνηση. Ο Τούντορ εστιάζει στο ματς με την Μπρόντμπι, ενώ Κλάους και Σάμπο βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

Προπονήθηκαν για πρώτη φορά Άντονις-Τσίμιροτ

Γκόικο Τσίμιροτ και Τέρι Άντονις προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια. Ο Βόσνιος μέσος που ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα και ο Ελληνοαυστραλός μέσος που υπέγραψε σήμερα, βρέθηκαν στη Νέα Μεσήμβρια, γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ, φόρεσαν τα "ασπρόμαυρα" και προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα, στην αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στην Μπρόντμπι ήταν επικεντρωμένη η προπόνηση της Τρίτης (18.08) με τον Ίγκορ Τούντορ να ετοιμάζει την ομάδα για τα Play Offs του Europa League. Ο Κροάτης τεχνικός δοκίμασε σχήματα και διατάξεις αναλύοντας στους παίκτες του τις κινήσεις που θέλει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σταδιακά εντάσσεται και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, όπως και ο Έρικ Σάμπο. Οι Στέλιος Πόζογλου, Χάρης Χαρίσης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Την Τετάρτη (19.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τα πρώτα 15′ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK