Προπονήθηκε ο Αθανασιάδης

Με τον Στέφανο Αθανασιάδη να επανέρχεται στο κανονικό πρόγραμμα και τον Μπερμπάτοφ να απουσιάζει στη Βουλγαρία για προσωπικούς λόγους, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (4/9)

Προπονήθηκε ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ εστίασε στην κυκλοφορία της μπάλα, ενώ οι "ασπρόμαυροι" έπαιξαν και δίτερμα. Ο Αθανασιάδης μετά την χθεσινή παραμονή του στο γυμναστήριο για προληπτικούς λόγους επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο 34χρονος επιθετικός ταξίδεψε στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει αύριο για να ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις του "Δικεφάλου".

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ιγκόρ Τούντορ εστίασε στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλάους προπονήθηκε κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο με στόχο το γρήγορο transition game με τους ποδοσφαιριστές να πρέπει να κυκλοφορούν τη μπάλα με τη μία υπό το καθεστώς πίεσης, ασκήσεις για τελείωμα των φάσεων με ομάδες 3 εναντίον 3. Στο τέλος, οι παίκτες μοιράστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Το Σάββατο (05.09) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την προπόνηση της Παρασκευής στην Νέα Μεσημβρία.

Ο Μπερμπάτοφ έφερε... διαρκείας

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας όπου ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τον Μπερμπάτοφ, η ΠΑΕ διέθεσε 150 εισιτήρια διαρκείας, με τους φιλάθλους της ομάδας να δείχνουν έμπρακτα πως... "ζεστάθηκαν" με την σπουδαία μεταγραφή, σπεύδοντας να γίνουν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των διαρκείας που έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής έφτασε τις 7.700.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ δεν θα βγάλει πακέτα εισιτηρίων για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς τα ματς των ομίλων του Europa League περιλαμβάνονται κανονικά στα διαρκείας.

"Τριετές συμβόλαιο ο Ραίκοβιτς"

Ο Ραίκοβιτς είναι ήδη παίκτης του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "novosti.rs".

Οι Σέρβοι συνεχίζουν να αναφέρουν ότι ο Ραίκοβιτς την επόμενη σεζόν θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η ιστοσελίδα novosti.rs προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας ότι έχει υπογράψει ήδη τριετές συμβόλαιο. Ο ατζέντης του, Ντέγιαν Βουκαντίνοβιτς, θυμίζουμε, ότι το πρωί τόνιζε ότι το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αρνεσεν βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και σύντομα, λογικά, θα γνωρίζουμε το όνομα του "εκλεκτού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK