Προσκλήθηκε στο φιλικό του Στόιτσκοφ ο Μπερμπάτοφ

Σε φιλικό που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του Χρίστο Στόιτσκοφ και μεταξύ άλλων το "παρών" θα δώσει και ο Λιονέλ Μέσι έχει προσκληθεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Προσκλήθηκε στο φιλικό του Στόιτσκοφ ο Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που προσκλήθηκαν στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Χρίστο Στόιτσκοφ, της θρυλικής μορφής του βουλγάρικου ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, σε αυτό έχουν προσκληθεί κορυφαίοι Βούλγαροι παίκτες, μεταξύ αυτών και ο άσος του ΠΑΟΚ, καθώς και άλλοι όπως οι Ρομάριο, Μπάτζιο, Μαραντόνα και Ματέους.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως καλεσμένος είναι και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει δώσει υπόσχεση στον Στόιτσκοφ ότι θα δώσει το "παρών" στο ματς εάν φυσικά του το επιτρέπει το πρόγραμμά του. Πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι η 20ή Μαΐου.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα