Πρόταση από ΠΑΟΚ και Ξάνθη για Μπούμπα

Ο Κλαούντιου Μπούμπα της Τάργκου Μούρες είναι στο στόχαστρο των δύο ελληνικών ομάδων, σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο.

Πρόταση από ΠΑΟΚ και Ξάνθη για Μπούμπα

Προτάσεις από ΠΑΟΚ και Ξάνθη για τον Κλαούντιου Μπούμπα της Τάργκου Μούρες αποκαλύπτει η ρουμανική ιστοσελίδα "prosport.ro", ο ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει και στα άκρα και στον άξονα) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Για τον Μπούμπα, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Ρατς και η Ξάνθη του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν καταθέσει προτάσεις που δεν ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ η η ρουμανική ομάδα θέλει περίπου 750.000 για να τον παραχωρήσει.

Όπως σημειώνεται, πρόσφατα απορρίφθηκε πρόταση από ρωσική ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε πάρει μεταγραφή στην Άστρα Γκιουργκίου που χάλασε σε λιγότερο από ένα μήνα λόγω αθέτηση της συμφωνίας.

Ο Μπούμπα είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Ρούμανίας (και την Ανδρών στην οποία κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Άνχελ Ιορντανέσκου), ενώ μέσα στο 2015 μετρά 13 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ.    

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 πέρασε και από τις Ακαδημίες της Ρόμα.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ