Πρόταση από ΠΑΟΚ και Ξάνθη για Μπούμπα

Ο Κλαούντιου Μπούμπα της Τάργκου Μούρες είναι στο στόχαστρο των δύο ελληνικών ομάδων, σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο.

Πρόταση από ΠΑΟΚ και Ξάνθη για Μπούμπα

Προτάσεις από ΠΑΟΚ και Ξάνθη για τον Κλαούντιου Μπούμπα της Τάργκου Μούρες αποκαλύπτει η ρουμανική ιστοσελίδα "prosport.ro", ο ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει και στα άκρα και στον άξονα) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Για τον Μπούμπα, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Ρατς και η Ξάνθη του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν καταθέσει προτάσεις που δεν ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ η η ρουμανική ομάδα θέλει περίπου 750.000 για να τον παραχωρήσει.

Όπως σημειώνεται, πρόσφατα απορρίφθηκε πρόταση από ρωσική ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε πάρει μεταγραφή στην Άστρα Γκιουργκίου που χάλασε σε λιγότερο από ένα μήνα λόγω αθέτηση της συμφωνίας.

Ο Μπούμπα είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Ρούμανίας (και την Ανδρών στην οποία κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Άνχελ Ιορντανέσκου), ενώ μέσα στο 2015 μετρά 13 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ.    

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 πέρασε και από τις Ακαδημίες της Ρόμα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ