Προβλέπει και τη γραφειοκρατία ενόψει νέας Τούμπας

Οι πρώτες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ιστορική συνάντηση της 6ης Οκτωβρίου, όταν και οι πρόεδροι ΠΑΕ και ΑΣ έδωσαν τα χέρια με φόντο τη νέα Τούμπα άρχισαν να καταγράφονται.

ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ MOTION TEAM - ()

Οι "ασπρόμαυροι" προχώρησαν στην κατάθεση αιτήματος προς την διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου για τη χρήση του γηπέδου μέχρι το καλοκαίρι του 2020, και με... οψιόν επέκτασης της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο.

Στις πρώτες επαφές, διερευνητικού χαρακτήρα, που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές, ο ΠΑΟΚ είχε βάλει στο τραπέζι τη χρήση του γηπέδου για δυο χρόνια. Στο αίτημα που κατατέθηκε στα μέσα της εβδομάδας προς την επιτροπή του σταδίου, ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για την διάθεση χρήσης του για τα επόμενα δυο χρόνια, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής για έναν επιπλέον χρόνο.
Ο λόγος που στην πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει το "συν ένα" έχει να κάνει με την πρώτη πρόβλεψη που έχει γίνει στη... μάχη με την γραφειοκρατία.

Το αρχικό πλάνο προβλέπει την ολοκλήρωση ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας στα δυο χρόνια από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Αυτές, χρονικά έχουν τοποθετηθεί στα μέσα του 2018, με της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ξεκινά τις αιτήσεις που αφορούν τις άδειες που απαιτούνται για να γίνουν οι εργασίες στο χώρο που βρίσκεται στο γήπεδο. Στο κομμάτι του χρόνου παραμονής στο στάδιο, υπάρχει και η προοπτική για τρίτη σεζόν, σε περίπτωση που προκύψουν ζητήματα τα οποία θα φέρουν καθυστέρηση είτε στην έναρξη είτε στην ολοκλήρωση των έργων.

Όσον αφορά το αίτημα, έχει να κάνει την μετεγκατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο χώρο του Καυτανζογλείου, τη χρήση κάποιων εκ των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων και σύμφωνα με πληροφορίες, την αποκλειστεί χρήση του αγωνιστικού χώρου.

Το συγκεκριμένο αίτημα θα συζητηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, με τους ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να ευελπιστούν που μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες θα έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία με το Καυταζόγλειο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK