Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε πάστορας

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Κριστιάνο αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του για να γίνει πάστορας στην πατρίδα του, Βραζιλία.

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε πάστορας

Τον Ιανουάριο του 2010, ο Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα βρέθηκε στη Θεσσαλονική για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αποτελώντας επιλογή του -τότε- τεχνικού της ομάδας, Φερνάντο Σάντος. Ο Βραζιλιάνος μέσοος φόρεσε σε 15 αναμετρήσεις την ασπρόμαυρη φανέλα, χωρίς να εντυπωσιάσει με τα κατορθώματά του.

Μετά από ένα εξάμηνο επέστρεψε στην Πορτογαλία για χάρη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά στη συνέχεια η καριέρα του πήρε την κατιούσα. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά παπούτσια σε ηλικία μόλις 31 ετών, προκειμένου να αφοσιωθεί στον Θεό, όντας πλέον πάστορας στο Μανάους.

"Αποσύρθηκα γιατί έπρεπε να αποδεχθώ τον Ιησού. Συμφιλιώθηκα με το Χριστό, από την εποχή που έπαιζα στην Ευρώπη. Ήρθα πιο κοντά στο Θεό και απομακρύνθηκε από τις σαρκικές απολαύσεις. Κάποτε είχα απομακρυνθεί, αλλά τώρα ξαναβρήκα το δρόμο. Τώρα, ζω για την εκκλησία", υποστήριξε στο βραζιλιάνικο Τύπο.

Δείτε τη PHOTO:

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε πάστορας

News 24/7

24MEDIA NETWORK