Πρώτες δηλώσεις Τούντορ: "Η ομάδα εκεί που αξίζει"

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από την ΠΑΕ.

Πρώτες δηλώσεις Τούντορ: "Η ομάδα εκεί που αξίζει"

Ο Ίγκορ Τούντορ θα πει περισσότερα στην παρουσίασή του. Μετά όμως τις υπογραφές των συμβολαίων και την πρόσληψή του για τα επόμενα τρία χρόνια μίλησε για τις πρώτες σκέψεις του ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

"Ήταν πολύ εύκολο ν' αποφασίσω να έρθω στον ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με μεγάλο παρελθόν και μεγάλη ιστορία, κυρίως δε καταπληκτικούς φιλάθλους και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω να δουλεύω", ανέφερε αρχικά ο Κροάτης προπονητής.

Ο 37χρονος τεχνικός προσέθεσε επίσης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλοι μού έχουν φερθεί πολύ καλά και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος".

Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι "θα δώσω το 100%" και εξέφρασε την ελπίδα "να φέρω πολλά καλά πράγματα στο σύλλογο μαζί με τους συνεργάτες μου. Ελπίζω στο τέλος αυτής της περιπέτειας να έχουμε κάνει τους φιλάθλους περήφανους και να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Μια ομάδα με τέτοιο παρελθόν και τέτοια δόξα, αξίζει να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται".

Διαβάστε ακόμη:

Τούντορ τριετίας στον ΠΑΟΚ

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ